Μάκαρης: Είμαστε κάθετα αντίθετοι στην παραχώρηση χώρου για στήσιμο περιπτέρου στην Χρυσή Αυγή

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η δημοτική παράταξη ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΔΗΜΟΣ- ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ και ο υποψήφιος δήμαρχος ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΑΚΑΡΗΣ, μαθήματα Ηθικής και Δημοκρατίας, δεν δέχονται από κανέναν.

H Λαϊκή Συσπείρωση  αποπειράται να σκηνοθετήσει θέμα πάνω σε ένα μη θέμα, σε μια εμφανή προσπάθεια να τραβήξει την προσοχή των συνδημοτών μας ως δήθεν συνεπούς αντιφασιστικής δύναμης του Δημοτικού Συμβουλίου .

Όσον αφορά την  άδικη επίθεση στην παράταξη μας,  που με συνέπεια έχει σταθεί  σε πολλές περιπτώσεις  αποκλεισμού των ακραίων φασιστικών ενεργειών και θέσεων, κάθε φορά στο Δημοτικό Συμβούλιο ,η Λ.Σ. δεν ενδιαφέρεται για την μαζική ενωτική απομόνωση της Χρυσής Αυγής αλλά  αντίθετα διασπά ψηφοθηρικά  την ενότητα ενός ευρέος δημοκρατικού  μετώπου εναντίον της.

Ο εκπρόσωπός της Λ.Σ.  έσπευσε να τοποθετηθεί πριν καν αρχίσει μια προβλεπόμενη από τη νομοθεσία καθαρά ενημερωτική συνάντηση μόνο και μόνο για να κατηγορήσει τις υπόλοιπες παρατάξεις για “ανοχή στο φασισμό”.

Είμαστε κάθετα αντίθετοι στην παραχώρηση χώρου για στήσιμο περιπτέρου στην Χρυσή Αυγή και για αυτό δεν θα υπογράψουμε οποιοδήποτε πρακτικό παραχώρησης χώρου στην Χρυσή Αυγή είτε στην διαπαραταξιακή επιτροπή είτε στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Και για να τελειώσουμε με  την αστεία καταγγελία της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Η  πρακτική της καταγγελίας όλων των άλλων  ούτε στη δημιουργία αντι-ακροδεξιού μετώπου συμβάλλει  αλλά και τορπιλίζει οποιαδήποτε προσπάθεια συνεννόησης μεταξύ των παρατάξεων για την απομόνωση των φασιστικών απόψεων στην περιοχή μας .

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ