Μεσσήνη: Η Δημοτική Αρχή αρωγός και συμπαραστάτης στις δράσεις του Σωματείου Εθελοντών Μεσσήνης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο γραφείο του Δημάρχου Μεσσήνης Γιώργου Αθανασόπουλου πραγματοποίησαν χθες τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Εθελοντών Μεσσήνης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης επισημάνθηκε η διαχρονική συνεργασία του Σωματείου με τον Δήμο και συζητήθηκαν γενικότερα θέματα εθελοντισμού και ευαισθητοποίησης του κοινωνικού συνόλου προς αυτή την κατεύθυνση.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο που προέκυψε από τις πρόσφατες εκλογές αναφέρθηκε στον προγραμματισμό δράσεων για τη νέα χρονιά.

Ο Δήμαρχος υπογράμμισε την ανάγκη ενδυνάμωσης της έννοιας του εθελοντισμού με την κινητοποίηση όλο και περισσότερων ενεργών πολιτών, στην ανάπτυξη της κοινωνικής αλληλεγγύης, της προσφοράς, της περιβαλλοντικής προστασίας, αλλά και της ανάπτυξης σχετικών πρωτοβουλιών από νέα παιδιά και ενήλικες. Συμπλήρωσε ακόμα ότι η Δημοτική Αρχή, θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης σε κάθε δράση, ευχόμενος να επιτρέψουν σύντομα οι υγειονομικές συνθήκες να γίνουν και πάλι εκδηλώσεις που θα προάγουν τον εθελοντισμό.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας Ελένη Τσέλιου-Μουρούφα, ενώ από το Σωματείο συμμετείχαν ο πρόεδρος Νίκος Τερζής, ο αντιπρόεδρος Σάκης Μαρκόπουλος, η γενική γραμματέας Αγγελική Τσόλκα, η ταμίας Τασιάννα Πουλοπούλου-Κροντήρη και τα μέλη Ελένη Μανδηλάρη, Στέλλα Νικητοπούλου και Ελένη Πουλοπούλου.