Μετακομίζει… στα Φιλιατρά η ΔΕΥΑΤ, έρχεται όμως η Τεχνική Υπηρεσία

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σημαντικές αλλαγές επέρχονται από την νέα Δημοτική αρχή σε ότι αφορά υπηρεσίες του Δήμου όπως ήταν αναμενόμενο με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία τους, καθώς στόχος είναι η λειτουργικότητα της εξυπηρέτησης του δημότη αλλά και έλεγχος των δραστηριοτήτων του κάθε φορέα προκειμένου να μην υπάρχουν παρενέργειες και δυσλειτουργίες…
Η ΔΕΥΑΤ ΘΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ;
To ερώτημα που προκύπτει μέρες τώρα είναι αν η ΔΕΥΑ Τριφυλίας μετά την λογιστικό έλεγχο θα ενσωματωθεί στο Δήμο ή θα εξακολουθήσει την πορεία της καθώς Πρόεδρος της επιχείρισης έχοντας τον πρώτο λόγο είναι ο ίδιος ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Λεβεντάκης.
Μάλιστα πριν το τέλος του έτους ή αρχές η ΔΕΥΑ Τριφυλίας μετακομίζει αλλάζοντας δημοτική ενότητα καθώς θα μεταφερθεί στα Φιλιατρά όπου θα προεδρεύει ο Δήμαρχος κι επομένως τα μέλη του Δ.Σ. θα αναγκαστούν να συνεδριάσουν εκεί.
Το κενό της μετακόμισης…της ΔΕΥΑΤ θα καλύψει η Τεχνική υπηρεσία Δήμου Τριφυλίας η οποία στεγάζεται στο Δημαρχείο Φιλιατρών και αναμένεται αρχές του έτους να μεταφερθεί με το προσωπικό της στην Κυπαρισσία καθώς δεν αποκλείεται να εγκατασταθεί στα γραφεία της ΔΕΥΑΤ που θα μείνουν άδεια! Το σίγουρο είναι ότι η ανακατανομή υπηρεσιών στο Δήμο πιθανό πριν το τέλος της 4ετίας να μην είναι η τελευταία καθώς θα εξελίσσεται η Δημοτική αρχή.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ