Με επιτυχία στο Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Κυπαρισσίας οι εξετάσεις Έγχρωμων Ζωνών

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν πρόσφατα  οι προαγωγικές εξετάσεις εγχρώμων ζωνών από τον σύλλογο μας. Οι αθλητές του βραβευμένου αθλητικού συλλόγου είχαν την ευκαιρία να βραβευθούν για τις προσπάθειες και την εξέλιξη τους το τελευταίο εξάμηνο μπροστά σε γονείς, συγγενείς και φίλους!Οι προπονητές έδωσαν συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές!

Στις εξετάσεις το παρών έδωσαν τα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου με τους προπονητές Παναγιώτη Αλεξόπουλο και Δημήτρη Δικαίο, ενώ παρών ήταν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Λιμενικού ταμείου Μεσσηνίας Ζαχαρίας Κανελλόπουλος και εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας τριφυλιακών συλλόγων. Παρών ήταν και ο διακεκριμένος αθλητής Χρήστος Φωτεινέας από τα Φιλιατρά που αποτέλεσε ένα από τα αστέρια του συλλόγου με διακρίσεις.

Όπως επισημαίνει ο σύλλογος στην επίσημη σελίδα του ‘Ο σύλλογος μας κλείνει τα 31 χρόνια λειτουργίας του υπό την καθοδήγηση του προπονητή του συλλόγου Δικαίου Παναγιώτη όλα αυτά τα χρόνια, με ήθος και αξίες και σκοπό έχει την εξέλιξη των αθλητών και την τόνωση ορισμένων δεξιοτήτων ζωής όπως η ευγένεια, ο σεβασμός, η ταπεινότητα, η καλοσύνη, η πειθαρχία, ο αυτοέλεγχος και η συγκέντρωση για επίτευξη στόχων!’

ΓΙΑΝ. ΜΠ.