Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 25ο Φεστιβάλ Μπριτζ Καλαμάτας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Με μεγάλη συμμετοχή και απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 25ο Φεστιβάλ Μπριτζ Καλαμάτας  που διοργάνωσε ο ΟΑΜΚ υπό την αιγίδα της Περιφερείας Πελοποννήσου, του Δήμου Καλαμάτας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ.

Για τέσσερεις ημέρες από τις 22 έως τις 25 Μαρτίου, κάτι παραπάνω από 200 αθλητές από όλη την Ελλάδα, συμμετείχαν στους αγώνες που έγιναν στο ξενοδοχείο Horizon Blu. Επισκέπτες από την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, την Τρίπολη, την Πάτρα, την Ρόδο, τα Χανιά και όχι μόνο, τίμησαν με την παρουσία τους και το φετινό φεστιβάλ, ενώ πολύ ευχάριστη και ενθαρρυντική ήταν και η συμμετοχή τόσο των νέων ενήλικων  παικτών (αρχάριοι – μαθητές 2018-2019), όσο και των μικρών μας φίλων που έλαβαν μέρος σε ημερίδες παίδων.

Πραγματοποιήθηκαν αγώνες ομάδων και ζευγών στις κατηγορίες 1-9 και OPEN. Συγκεκριμένα στην κατηγορία OPEN συμμετείχαν 19 ομάδες, με την ομάδα ΧΡΙΣΤΟΔΟΛΟΥ αποτελούμενη από τους, Κυρίτση Σ. – Δοξιάδη Α. – Παναγάκη Μ. – Χριστοδούλου Π. – Καβαντούρης Ν. – Φράγκος Τ. να κερδίζει την πρώτη θέση. Την 2η θέση της γενικής κατάταξης έλαβε η ομάδα ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ με τους Γεωργίου Α. – Τριβυζάς Α. – Καραμανλής Ν. – Καραμανλή Α. Στην 3η θέση ολοκλήρωσε τους αγώνες της η ομάδα ΛΙΟΣΗΣ με τους Λαδόπουλος Λ. – Παπακυριακόπουλος Γ. – Λιόσης Γ. – Βρούστης Β. , ενώ 1η ομάδα από τον όμιλο της Καλαμάτας αναδείχθηκε η ομάδα ΘΕΟΔΩΡΟΥ με τους Φασουλής Π. – Θεοδώρου Α. – Θωμόπουλος Δ. – Κατσίποδας Δ.

Αντίστοιχα στην κατηγορία 1-9 συμμετείχαν 17 ομάδες και η κατάταξη είχε ως εξής: 1η θέση ομάδα ΠΑΤΑΒΟΥΚΑ ( Παταβούκας Ν. – Σανσόγλου Π. – Σιμάτη Π. – Μελεούνη Μ.), 2η θέση ομάδα ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ( Τσουκαλά Β. – Μαρκοπούλου Μ. – Ζερβογιάννης Α. – Γρηγοριάδου Μ.) και 3η θέση η ομάδα ΜΠΕΗ (Trnavac V. – Μπέη Α. – Κορομηλάς Α. – Κορομηλάς Αρ.) ενώ 1η ομάδα του ομίλου της Καλαμάτας αναδείχθηκε η ομάδα ΔΟΓΑΝΗ (Κωνσταντόπουλος Κ. – Καράμπελας Ι. – Δογάνη Δ. – Δογάνης Κ.)

Στους αγώνες ζευγών συμμετείχαν συνολικά 88 ζευγάρια , 59 στην κατηγορία OPEN και 29 στην κατηγορία 1-9 με την γενική κατάταξη να έχει ως εξής :

Κατηγορία OPEN

1ο Ζεύγος                  Ζώτος Λ. – Αθανασιάδης Α.

2ο Ζεύγος                  Λιόσης Γ. – Βρούστης Β.

3ο Ζεύγος                  Παπακυριακόπουλος Γ. – Λαδόπουλος Λ.

1ο Ζεύγος ΟΑΜΚ    Κτεναβέας Δ. – Κτεναβέα Ε.

 

Κατηγορία 1 – 9

1ο Ζεύγος                  Μπέη Α. – Trnavac V.

2ο Ζεύγος                  Μελεούνη Μ. – Σιμάτη Μ.

3ο Ζεύγος                  Καράμπελας Ι. – Κωνσταντόπουλος Κ.

1ο Ζεύγος ΟΑΜΚ    Μελιγαλιώτης Π. – Δρακόπουλος Δ.

 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πέραν τον επάθλων στους νικητές των γενικών κατατάξεων και των ειδικών κατηγοριών, ο ΟΑΜΚ φέτος απένειμε επίσης τιμητική πλακέτα τόσο στον πρώην πρόεδρο του ομίλου και νυν μέλος του ΔΣ της ΕΟΜ, κο Αλεξανδρόπουλο Γεώργιο για την πολυετή προσφορά του στο άθλημα του μπριτζ ως αθλητή, δάσκαλο και παράγοντα όσο και στο μέλος του ομίλου μας κα Αλεξοπούλου Αθηνά για την επίσης πολυετή προσφορά της και συμμετοχή της στα δρώμενα του ΟΑΜΚ.

Τέλος, θα πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι την φετινή εκδήλωση στήριξαν επίσης, οι παρακάτω επιχειρήσεις οι οποίες προσέφεραν μερικά από τα προϊόντα τους στους επισκέπτες, αναδεικνύοντας και παρουσιάζοντας έτσι μέρος της παραγωγικής δυναμικής και των τοπικών προϊόντων της πόλης μας.

Το διοικητικό συμβούλιο του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Καλαμάτας, συγχαίρει και ευχαριστεί όλους του αθλητές που έλαβαν μέρος στο φεστιβάλ και δημιούργησαν τις κατάλληλες συνθήκες για ένα όμορφο και ανταγωνιστικό τουρνουά, το ξενοδοχείο Horizon Blu για την άψογη φιλοξενία και την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών,  την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον Δήμο Καλαμάτας και την ΕΟΜ για την υποστήριξη τους και βέβαια τους χορηγούς που έδωσαν μια επιπλέον «γευστική νότα» στους συμμετέχοντες.

Σας ευχαριστούμε όλους και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 2020!

Ο  Πρόεδρος

 

Κατσίποδας Δημήτριος

  Η Γεν. Γραμματέας

 

Μιχαλοπούλου  Καλλιόπη – Κλαίρη