Με πλήρη ενδεκάδα κατεβαίνει η «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου» στην Αργολίδα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Μετά την παρουσίαση των πρώτων εννέα (9) υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων της Π.Ε. Αργολίδας, έχω την τιμή να παρουσιάσω σήμερα δύο νέους υποψηφίους  με  τους  οποίους  ολοκληρώνεται το  ψηφοδέλτιο της «Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου»  στην Αργολίδα .

Πρόκειται για  δυο γνωστούς αγωνιστές της Αυτοδιοίκησης ,Αριστεράς και των κινημάτων στο  λαό της Αργολίδας.

Αυτοί είναι οι :

Βασιλείου Δημήτρης  :Είναι οικονομολόγος και εργάζεται ως  ξενοδοχοϋπάλληλος στο Τολό Αργολίδας. Ζει στο Ναύπλιο και   έχει ενεργό συμμετοχή σε  όλα  τα κινήματα.

Μαρινάκος Στέλιος : Είναι καθηγητής φιλόλογος εργαζόμενος σε φροντιστήριο Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης  στο Άργος .Ζει  με την οικογένεια του στο Κυβέρι. Έχει διατελέσει Δημοτικός   Σύμβουλος και πρόεδρος  Δημοτικού   Συμβουλίου του Δήμου  Λέρνας . Συμμετέχει ενεργά σε όλα τα κινήματα.

Συνεπώς τη   πλήρη ενδεκάδα   μάχης της «Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου»  στην Αργολίδα  αποτελούν οι:

  1. Αθανασάκος Δημήτρης : Ιδιωτικός Υπάλληλος ,Συνδικαλιστής, μέλος Κίνησης κατά των Πλειστηριασμών Αργολίδας  και μέλος  του  Αντιφασιστικού/Αντιρατσιστικού Μετώπου Αργολίδας. Είναι  κάτοικος Άργους.
  2. Βασιλείου Δημήτρης  :Είναι οικονομολόγος και εργάζεται ως  ξενοδοχοϋπάλληλος στο Τολό Αργολίδας. Ζει στο Ναύπλιο και   έχει ενεργό συμμετοχή σε  όλα  τα κινήματα.
  3. Γεωργιοπούλου Ηλιάνα :Αγρότισσα , κάτοικος Επιδαύρου.
  4. Δρούγκας Δημοσθένης : Οδοντίατρος, δημοτικός σύμβουλος Ναυπλίου, μέλος της   Κίνησης κατά των Πλειστηριασμών, κάτοικος Ναυπλίου.
  5. Κοκκινόπουλος Παντελής :Γιατρός γυναικολόγος .Είναι δημοτικός σύμβουλος Ναυπλίου – επικεφαλής δημοτικής   παράταξης ΑΥ.Ρ.Α  και  Αντιπρόεδρος  του  Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας.
  6. Κυριάκου Ευσταθία (Έφη) : Γεννήθηκε  στην Αγ. Τριάδα Αργολίδας και κατοικεί στο Ναύπλιο. Είναι συνταξιούχος ΟΤΕ και μητέρα τριών παιδιών. Με σημαντική συνδικαλιστική παρουσία και δράση στον ΟΤΕ  και  παρούσα συνεχώς  στα κινήματα και στα προβλήματα των συμπολιτών μας. Συμμετέχει ενεργά στην    Κίνηση  κατά των Πλειστηριασμών Αργολίδας
  7. Μανωλοπούλου Γεωργία (Γιούλη): Είναι ιδιωτική υπάλληλος ,μητέρα δύο παιδιών ,γεννήθηκε και κατοικεί στο Ανυφί . Δραστηριοποιείται έντονα σε πολιτιστικούς και  αγροτικούς φορείς .
  8. Μαρινάκος Στέλιος : Είναι καθηγητής φιλόλογος εργαζόμενος σε φροντιστήριο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  στο Άργος .Ζει  με την οικογένεια του στο Κυβέρι. Έχει διατελέσει Δημοτικός   Σύμβουλος και πρόεδρος  Δημοτικού   Συμβουλίου Λέρνας . Συμμετέχει ενεργά σε όλα τα κινήματα.
  9. Μιχαλόπουλος Γιάννης: Αρχιτέκτονας Μηχανικός , μέλος της Κίνησης κατά των Πλειστηριασμών και μέλος του Αντιφασιστικού/Αντιρατσιστικού Μετώπου Αργολίδας. Είναι κάτοικος Ναυπλίου
  10. Πέτρου Πέτρος  Φυσιοθεραπευτής, πρώην Πρόεδρος Κοινότητας Φούρνων Ερμιονίδας. Είναι κάτοικος  Φούρνων Ερμιονίδας
  11. Τζώρτζη Ευγενία: Είναι συνταξιούχος της ΔΕΗ με έντονη συνδικαλιστική και πολιτική δράση στην Αριστερά. Συμμετέχει ενεργά στην  Κίνηση  κατά των Πλειστηριασμών Αργολίδας. Είναι  μητέρα μιας κόρης. Είναι κάτοικος Ναυπλίου.

Είμαι πολύ χαρούμενος  διότι η  «Αγωνιστική  Συνεργασία  Πελοποννήσου» στην Αργολίδα πρωτοπορεί σε όλη την Ελλάδα  και σε ταχύτητα ολοκλήρωσης του ψηφοδελτίου της   και σε ποιότητα. Είμαι απολύτως βέβαιος ότι  με αυτούς τους αγωνιστές και τις αγωνίστριες που αποτελούν το ψηφοδέλτιο μας στην Αργολίδα θα είμαστε πρωτοπόροι και  στο αποτέλεσμα στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές .Θέλω  επίσης να ευχαριστήσω από  καρδιάς τους αγωνιστές φίλους και συντρόφους που Θέλαμε  να είναι υποψήφιοι αλλά λόγω του περιορισμού του εκλογικού  νόμου δεν μπορούν να   είναι τυπικά υποψήφιοι . Είναι όμως υποψήφιοι επί της ουσίας  και θα δώσουμε όλοι μαζί με αισιοδοξία και δύναμη την εκλογική  μάχη. 

Πολίτες της Αργολίδας

ΨΗΦΙΣΤΕ «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ»

ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΠΕΤΡΑΚΟ

ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ Η ΨΗΦΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΤΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ, ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ