Μούγκα…για το Α.Τ. Φιλιατρών στην γιορτή του πολιούχου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ωραία ήταν η γιορτή στον πολιούχο των Φιλιατρών, αλλά ιδίως η όμορφη ατμόσφαιρα που επικρατούσε στην αίθουσα του Δημαρχείου της ιστορικής Τριφυλιακής πόλης, παρουσία επισήμων, ανεπισήμων και πλήθος αρχών με φορείς…

Το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι στις κάμερες με τις φωτογραφίες διεξαγόταν διαγωνισμός για τις δηλώσεις που ήταν σημαντικές μεν, αλλά με το μυαλό για του χρόνου που θα εορτάζεται ο Άγιος Χαράλαμπος αλλά θα είναι έτος εκλογών. Μέσα στην ωραία εικόνα και το εξαιρετικό κέτερινγκ του άξιου κ. Χρόνη Χρονόπουλου με γευστική πανδαισία, το μενού εκτός από σουφλέ, μακαρονοσαλάτα είχε και γουρνοπούλα!

Αλλά μετά τις γουρνοπούλα ήρθαν οι δηλώσεις. Εκεί λοιπόν έγιναν τοποθετήσεις για τους οδικούς άξονες, τα λιμάνια, την δημοτική οδοποιία, το Leader που ορισμένοι δεν ξέρουν καν κατά που πέφτει αλλά κυρίως ποιά υπηρεσία το διαχειρίζεται, αλλά ξέχασαν το αυτονόητο. Κανένα πολιτικό πρόσωπο ούτε καν από τον Δήμο Τριφυλίας, ούτε καν από τους πολιτευτές και λοιπούς δεν έγινε ουδεμία αναφορά για το Αστυνομικό τμήμα Φιλιατρών.

Φέτος το ξέχασαν.

Το ξέχασαν τα κυβερνητικά στελέχη λες. Αλλά το απεταξάμην είχαν τα στελέχη της αντιπολίτευσης. Κάποιοι πολιτευτές που θέλουν να γίνουν βουλευτές μίλησαν με πολιτικό κι ούτε καν τοπικό λόγο. Ξέχασαν προφανώς ότι ήταν στα Φιλιατρά. Αλλά και οι εκπρόσωποι του Δήμου ούτε κουβέντα.

Τώρα άντε και του χρόνου με υγεία…

ΓΙΑΝ. ΜΠ.