Νέος Πρόεδρος του Δ.Σ. Τριφυλίας ο Χαράλαμπος Αυρηλιώνης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ημέρα δημαιρεσιών για την Τριφυλία καθώς εκλέχτηκε το νέο  Προεδρείο του Δημοτικού συμβουλίου σε μια πανηγυρική ατμόσφαιρα, καθώς το Δ.Σ. εμφανίζεται ανανεωμένο σε πρόσωπα καθώς 16 νέοι αιρετοί από τους 27 ασχολούνται για πρώτη φορά…

Χαιρετισμούς απηύθυναν για ομοψυχία και ενότητα οι επικεφαλής των παρατάξεων στο σώμα ενώ ακολούθησε η διαδικασία της εκλογής του προεδρείου.

Αρνήθηκε να υποβληθεί υποψήφιος αντιπρόεδρος του σώματος ως πρόταση από την παράταξη του ο απερχόμενος δήμαρχος κ. Κατσιβελας ζητώντας μυστική ψηφοφορία γεγονός που εκτροχίασε την συζήτηση και η οποία διεξήχθη με αρκετή καθυστέρηση τελικά για την μυστική ψηφοφορία που επαναλήφθηκε 3 φορές.

Οι εκλογές διεξήχθησαν με το έναυσμα του πλειοψηφούντος συμβούλου και Αντιδημάρχου πλέον κ. Γιώργου Ασημακόπουλου με την πρόταση της πλειοψηφίας για Πρόεδρο του Σώματος τον κ. Χαράλαμπο Αυρηλιώνη με 19 υπέρ και 4 λευκά και 3 άκυρα ψηφοδέλτια καθώς αποχώρησε ο Σαράντος Κουκούμης, δημοτικός σύμβουλος της “Λαϊκής Συσπείρωσης”.

Ο Δήμαρχος Γιώργος Λεβεντάκης μίλησε για ανταπόκριση στις προσδοκίες του λαού της Τριφυλίας, με το Δημοτικό συμβούλιο να αποτελεί το κορυφαίο όργανο του Δήμου το οποίο πρέπει μέσα από συνθέσεις να βελτιώσει την ζωή των πολιτών.

Μετά από ψηφοφορία Αντιπρόεδρος αναδείχθηκε μετά από πρόταση των παρατάξεων ο Παναγιώτης Τσαφαράς με 21 υπέρ και 5 λευκά ενώ Γραμματέας του Σώματος ψηφίστηκε τελικά ο Θεόδωρος Αντωνόπουλος από τις μειοψηφίες μετά από πρόταση της κ. Παναγιωτοπούλου με 20 υπέρ και 6 λευκά με αποχή Κουκούμη.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ