«Ντου» από το ΠΑΜΕ στην εκδήλωση της ΓΣΕΕ στο Μέγαρο Χορού

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ “μπούκαραν” σε εκδήλωση της ΓΣΕΕ στην Καλαμάτα. Σπρωξίματα και συνθήματα μέσα στο Μέγαρο Χορού. Η εκδήλωση γινόταν για τα 100 χρόνια της ΓΣΕΕ και στο πλαίσιο του 37ου συνεδρίου.

Στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας «εισέβαλε» η πορεία των μελών του ΠΑΜΕ, σε εκδήλωση  στα πλαίσια του 37ου Πανελλήνιου συνεδρίου που γίνεται στην Καλαμάτα, και το οποίο εκλέγει και το νέο ΔΣ της ΓΣΕΕ.

Μέλη του ΠΑΜΕ προπηλάκισαν μέλη της ΓΣΕΕ που βρίσκονταν μέσα στην αίθουσα και προσπάθησαν να εμποδίσουν την είσοδό τους.

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΝΔ για την εισβολή του ΠΑΜΕ στο συνέδριο της ΓΣΕΕ

«Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει απερίφραστα την εισβολή μελών του ΠΑΜΕ στο Συνέδριο της ΓΣΕΕ στην Καλαμάτα. Θα πρέπει επιτέλους όλοι να αντιληφθούν ότι εν έτει 2019, κάθε μορφή βίας δεν έχει καμία θέση, ούτε στην πολιτική ζωή της χώρας, ούτε στο συνδικαλιστικό κίνημα».

ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΙ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ. ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ 37ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ ΓΣΕΕ

Ο κατήφορος των βιαιοτήτων και των τραμπουκισμών από στελέχη του ΠΑΜΕ δε σταμάτησε με τη ματαίωση του Συνεδρίου της ΟΙΥΕ….
Συνεχίστηκε πριν καν την έναρξη του 37ου Συνεδρίου της ΓΣΕΕ, με τον προπηλακισμό και την άσκηση βίας σε απλούς εργαζόμενους της Συνομοσπονδίας που ήταν επιφορτισμένοι με τη διανομή των καρτών συμμετοχής στους συνέδρους της ΓΣΕΕ.
Καταγγέλλουμε και την απρόκλητη βία εναντίον εργαζομένων (των κατά τα άλλα “εργολάβων” της εργατικής τάξης) από τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΜΕ, αλλά και την αρπαγή των καρτών συμμετοχής των συνέδρων άλλων παρατάξεων.
Ας μη ματαιοπονούν.
Το Συνέδριο της ΓΣΕΕ θα πραγματοποιηθεί με ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, με σεβασμό του νόμου και του καταστατικού.
Οι απαράδεκτες όμως ενέργειές τους θα καταγραφούν στη μνήμη ως ενέργειες αντιδημοκρατικές, ως πράξεις ντροπής για δημοκρατικές διαδικασίες.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΓΣΕΕ