Οικονομάκου: Οι επιθέσεις  που δεχόμαστε  αποδεικνύουν πολύ απλά τη δύναμή μας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η σοβαρότητα των ανθρώπων του συνδυασμού μας,αλλά και αυτής της ίδιας της αυτοδιοικητικής προσπάθειας που έχουμε αναλάβει,δεν θα επέτρεπε σε καμμιά περίπτωση την έκφραση, ούτε καν , επιθυμίας μας για συμμετοχή σε οποιαδήποτε στοιχηματικού τύπου διαγωνιστική διαδικασία. Η πολιτική έκφραση και μάλιστα αυτή της ψήφου δεν είναι παιχνίδι και πολύ περισσότερο δεν μπορεί  να γίνει παιχνίδι τζόγου. Έτσι , από πεποίθηση δεν θα δεχόμασταν ποτέ να αποτελέσουμε μέρος της διακωμώδησης του ουσιαστικού πυρήνα αυτής της ίδιας της δημοκρατικής λειτουργίας.

Εδώ και πολύ καιρό γνωρίζουμε για το είδος και  την σφοδρότητα των επιθέσεων που θα δεχθούμε μέχρι και την τελευταία στιγμή της επαναληπτικής εκλογής την δεύτερη Κυριακή. Επίσης γνωρίζουμε καλά και τους κύκλους από τους οποίους κυρίως θα προέλθουν οι επιθέσεις αυτές. Θέλαμε  ωστόσο να πιστεύουμε ότι σε αυτή τουλάχιστον  την εκλογική διαδικασία, θα επικρατούσε νηφαλιότητα και μετριοπάθεια, με άλλα λόγια πολιτικός πολιτισμός. Δυστυχώς η πραγματικότητα δεν επιβεβαιώνει την προσδοκία μας, κάτι  που συνάμα δεν προμηνύει και τίποτα καλό για την επόμενη μέρα.

Ο συνδυασμός μας δεν διανοήθηκε ποτέ να διαρρεύσει  αποτελέσματα δημοσκοπήσεων , που αποτυπώνουν ξεκάθαρα και σε βάθος χρόνου την κυρίαρχη θέση του στις προτιμήσεις των συνδημοτών μας. Για να είναι ωστόσο δημόσια ανακοινώσιμα τα αποτελέσματα τέτοιων μετρήσεων , προτείναμε δυο φορές στο πρόσφατο παρελθόν τη διενέργεια δημοσκοπήσεων με πρωτοβουλία και ανάθεση από τους ίδιους  τους υποψήφιους συνδυασμούς του Δήμου μας. Με αυτό τον τρόπο παράλληλα θα ακυρωνόταν και κάθε προσπάθεια οποιουδήποτε να παραπλανά σε διάρκεια το εκλογικό σώμα.

Είναι κρίμα που κάποιοι συνεχίζουν να επιμένουν στη δημιουργία εντυπώσεων ,όπως έγινε τελευταία και με την εμφάνιση σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό του παρουσιαζομένου σαν συνεπικεφαλής άλλου συνδυασμού, ο οποίος είχε τη δημιουργική πρωτοβουλία να ανακοινώσει δήθεν στοιχεία άγνωστης δημοσκόπησης . Εμείς συνεχίζουμε να πορευόμαστε  με συνέπεια και ευθύτητα. Οι επιθέσεις  που δεχόμαστε  αποδεικνύουν πολύ απλά τη δύναμή μας.

Μαρία Ηλ. Οικονομάκου

Υποψήφια Δήμαρχος

Με το συνδυασμό «Καλαμάτα ,Ξεκινάμε»