Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι 3 πρώτες μέρες του 25ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνική αρτιότητα των 10 χορευτών της ομάδας Cie Accrorap του Kader Attou στην παράσταση THE ROOTS που άνοιξε δυναμικά το Φεστιβάλ και τους επτά χορευτές από διαφορετικές ηλικίες της ομάδας kabinet k στην παράσταση Invisible, έκλεισε χθες το πρώτο τριήμερο του 25ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, στην Κεντρική Σκηνή του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας.

CCN de la Rochelle
kabinet k

Στο Στούντιο παρουσιάστηκαν η σόλο παράσταση Babae, της Joy Alpuerto Ritter και η παράσταση Lucy. tutorial for a ritual του χορογραφικού διδύμου arisandmartha (Άρης Παπαδόπουλος και Μάρθα Πασακοπούλου).

Joy Alpuerto Ritter
arisandmartha

Οι δωρεάν παραστάσεις στην Κεντρική Πλατεία της Καλαμάτας άνοιξαν στις 20 Ιουλίου με τους Βρετανούς TrashDollys και το Cape Alley, ενώ στις 21 στη σκηνή ανέβηκαν η Αναστασία Βαλσαμάκη και ο ο Andi Xhuma.

TrashDollys
Andi Xhuma

Ο Josef Nadj συμμετέχει και φέτος στο Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας και θα παρουσιάζει μέχρι και σήμερα το έργο Mnémosyne. Η Mnémosyne (Μνημοσύνη) εκφράζει τη μνήμη ενός κόσμου: του κόσμου του χορογράφου και εικαστικού καλλιτέχνη Josef Nadj.

Josef Nadj