Ομιλία του Θαν. Κολιζέρα υπ. Ευρωβουλευτή ΚΚΕ, στους εργαζόμενους της ΔΕΥΑΚ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ψήφο στο ΚΚΕ για ισχυρή αντιπολίτευση στην εξουσία του Κεφαλαίου, είπε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Θανάσης Κολιζέρας στην ομιλία του στους εργαζόμενους στα συνεργεία της ΔΕΥΑ Καλαμάτας.

    Ψήφο και στα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης σε Περιφέρεια και Δήμους, γιατί η πολιτική είναι ενιαία και εφαρμόζεται σε όλα τα επίπεδα εξουσίας.

    Και στους Δήμους και στις Περιφέρειες εφαρμόζεται η ίδια πολιτική για την εξυπηρέτηση της Κερδοφορίας του μεγάλου Κεφαλαίου. Γι αυτό δεν γίνονται  έργα αντιπλημμυρικής αντισεισμικής και αντιπυρικής προστασίας, με αποτέλεσμα  όταν βρέχει να πνιγόμαστε, όταν κάνει ζέστη να καιγόμαστε.

     Ο Κολιζέρας Θανάσης με την ιδιότητα του  ως ιδιωτικός υπάλληλος μέλος της ομοσπονδίας Τροφίμων ποτών, μίλησε για τις ελαστικές σχέσεις εργασίας, πού πρώτα από όλους εφάρμοσαν οι Δήμοι και οι Περιφέρειες με τα οκτάμηνα την κοινωφελή εργασία και τα προγράμματα μέσω ΟΑΕΔ, μίλησε για τους χαμηλούς μισθούς πού εφαρμόζονται κατόπιν  οδηγίας και ελέγχου από τους μηχανισμούς της ΕΕ σε όλες τις χώρες της Ευρωζώνης, στα πλαίσια του ελέγχου των διεθνών ανταγωνισμών. Την ίδια στιγμή πού συμβαίνουν όλα αυτά, η χώρα μας από τον κρατικό προυπολογισμό δίνει το 2% του ΑΕΠ ( 4 ΔΙΣ)  , για τις ανάγκες εξοπλισμών του ΝΑΤΟ, για τον έλεγχο των πλουτοπαραγωγικών πηγών  και των δρόμων μεταφοράς ενέργειας και εμπορευμάτων.

    Στην συγκέντρωση παραβρέθηκε και απεύθυνε χαιρετισμό ο Δημήτρης Οικονομάκος υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμάτας με την Λαϊκή Συσπείρωση