Ο Αλέξης Χαρίτσης σε δομές υγείας του νομού

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Το Κέντρο Υγείας Καλαμάτας, τις Τοπικές Μονάδες Υγείας, την έδρα του ΕΚΑΒ αλλά και το Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας επισκέφθηκε, χθες, ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στο νομό Μεσσηνίας και π. υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης.

Συνοδευόμενος από τον αναπληρωτή γενικό γραμματέα του υπουργείου Υγείας Σταμάτη Βαρδαρό, τον υποδιευθυντή της 6ης ΥΠΕ Μιλτιάδη Ζαμπάρα και τους συνυποψηφίους του Νίκο Πατσαρίνο και Πέτρο Κωνσταντινέα, συναντήθηκε με τον διοικητή του νοσοκομείου Γεώργιο Μπέζο και συνομίλησε με εργαζόμενους για τα ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία και τις ανάγκες της μονάδας.

«Στις δομές υγείας της Μεσσηνίας, διαθέσαμε περισσότερα από 75 εκ. ευρώ τα τελευταία τέσσερα χρόνια, για εξοπλισμό, για την ενίσχυση με προσωπικό και για την κάλυψη ληξιπρόθεσμων οφειλών και άλλων αναγκών των νοσοκομείων στην Καλαμάτα και την Κυπαρισσία. Είμαστε περήφανοι για τη συλλογική δουλειά που έγινε αυτά τα χρόνια. Βεβαίως, τα προβλήματα και οι ανάγκες δε σταματάνε ποτέ. Κάνουμε, λοιπόν, απολογισμό για να πάμε παρακάτω, συνεχίζοντας την αναβάθμιση του δημόσιουου συστήματος υγείας εναντίον της λογικής της απαξίωσης και της συρρίκνωσής του» τόνισε ο Αλέξης Χαρίτσης εκφράζοντας σαφώς την άποψη ότι η Υγεία αποτελεί βασική προτεραιότητα για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.