Ο Γ.Μπουλούκος υποψήφιος με τον Γ.Πατούλη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Παρουσίαση 9 νέων υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων με το Συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική» του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης καλωσόρισε στο Συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική» εννέα (9) νέους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους οι οποίοι έχουν αξιόλογη πορεία στο χώρο των επιστημών, του αθλητισμού, του επιχειρείν και έχουν διακριθεί σε θέσεις ευθύνης.

Πρόκειται για την καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Πηνελόπη Νανού , την Χημικό Μηχανικό Βαρβάρα (Βάνα) Παπαδοπούλου-υποψήφιες στο Βόρειο Τομέα Αθηνών-, την Οικονομολόγο Μαρία Ζέρβα, την καθηγήτρια Φυσικής-Χημείας Αθανασία Παπασπύρου-υποψήφιες στο Δυτικό Τομέα Αθηνών-, τη συνταξιούχο υπάλληλο Αεροπορικών Εταιρειών Αγγελική (Λίνα) Βέργη, τη συνταξιούχο Διευθυντικό στέλεχος της Ολυμπιακής Αεροπορίας Μαρία-Ντίντα Γαροφαλάκη, τον Ανθυπαστυνόμο Αθανάσιο Μαγουλά, τον Δικηγόρο παρ΄Αρείω Πάγο  Γεώργιο Μπουλούκο και τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής Δημήτρη Στεφανίδη-υποψήφιοι στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών.

Ο κ. Πατούλης ευχήθηκε καλή επιτυχία στους νέους υποψήφιους και επισήμανε τα εξής:
«Βούληση μας είναι να συγκεράσουμε όλες τις υγιείς δυνάμεις της κοινωνίας από το χώρο των επιστημών, της άθλησης, του επιχειρείν, με στόχο να κάνουμε όλοι μαζί με σχέδιο και όραμα, μία νέα επανεκκίνηση στην Αττική με αναπτυξιακό πρόσημο.
Δύναμη μας η ενότητα και η σύνθεση. Με λίγα λόγια και πολλές πράξεις πάμε για να αλλάξουμε την Αττική και τις ζωές μας. Συνεχίζουμε».

B.M.