Πέντε νέους υποψηφίους ανακοίνωσε ο Θανάσης Βασιλόπουλος

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Πέντε νέους υποψηφίους ανακοίνωσε σήμερα το μεσημέρι ο Θανάσης Βασιλόπουλος, επικεφαλής του συνδυασμού “Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας”.

Ο Θανάσης Βασιλόπουλος καλωσόρισε τους πέντε νέους υποψηφίους στο συνδυασμό ” Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας” και τόνισε πως πρόκειται για πέντε νέους συνεργάτες που αποφάσισαν και αυτοί να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί μας, στην προσπάθεια για έναν ακόμα καλύτερο Δήμο Καλαμάτας, για μια ακόμα πιο αναβαθμισμένη ποιότητα ζωής.

Καλωσορίζουμε τους:

  • Αναζίκο Ιωάννη  Αγρότης- Οινοποιός -Πρώην Πρόεδρος της Δημοτικής Αγοράς Καλαμάτας και πρώην Δημοτικός Σύμβουλος – Συνδικαλιστής αγρότης – Πρόεδρος του Συλλόγου παραγωγών «Ο Άγιος Τρύφων».
  • Κουφός Ιωάννης Αυτοκινητιστής – Πρόεδρος του Τμήματος Μεταφορών του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας – Επιμελητηριακός Σύμβουλος – Γενικός Γραμματέας ΟΕΒΕΣ Νομού Μεσσηνίας – Μέλος του συνδέσμου Ταξί – Σύνεδρος στη ΓΣΕΒΕΕ.
  • Λυγίζος Βασίλης  Δημοτικός Υπάλληλος.
  • Μωραγιάννης Χρήστος Ελεύθερος επαγγελματίας – Αντιπρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Καλαμάτας – Μέλος του Κυνηγητικού Συλλόγου Καλαμάτας.
  • Τσώλης Πέτρος Ελεύθερος επαγγελματίας – Πρώην γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου – Δημοτικός Σύμβουλος, Πρώην Αντιπρόεδρος του Νομικού Προσώπου παιδικοί σταθμοί Δήμου Καλαμάτας.

Στην συνέχεια το λόγο πήραν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Αναζίκος Γιάννης: Για μένα είναι σημαντική η καθημερινότητα των συνδημοτών μας.

Οι Δημοτικές Ενότητες αντιμετωπίζουν πολλά και ποικίλα προβλήματα, πέραν από τη Δημοτική Ενότητα Καλαμάτας.

Πιστεύω στο Θανάση Βασιλόπουλο. Πιστεύω ότι θα αφουγκραστεί, όπως έκανε τόσα χρόνια, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε περιφερειακά του Δήμου.

Προβλήματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα, με την ασφάλεια των συμπολιτών μας και είμαι σίγουρος ότι μπορούμε και θα βελτιώσουμε όλη αυτή την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

Προχωράμε μαζί για την επόμενη ημέρα στο Δήμο Καλαμάτας.

Κουφός Ιωάννης: Με το Θανάση Βασιλόπουλο είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ επί σειρά ετών στην Ομοσπονδία Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Νομού Μεσσηνίας. 

Μέσα από αυτή τη συνεργασία γνώρισα έναν άνθρωπο με ικανότητες αλλά και δυνατότητες.

Γι’ αυτό και στην πρόσκλησή του να συμμετέχω στην προσπάθεια αυτή, ανταποκρίθηκα με χαρά και δήλωσα παρόν.

Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε και πρέπει να κάνουμε ακόμη περισσότερο για το Δήμο μας.

Λυγίζος Βασίλειος: Ο Θανάσης Βασιλόπουλος είναι ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας. Ο άνθρωπος που είναι πάντα εκεί για το καλό του Δήμου μας. Και αυτό αποτελεί ένα χαρακτηριστικό στοιχείο του Θανάση. 

Χαίρομαι που από σήμερα είμαι και επίσημα μέλος του Συνδυασμού Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας. Σε αυτό τον αγώνα, σε αυτή την προσπάθεια είμαστε όλοι μαζί.

Μωραγιάννης Χρήστος: Έχω την ευκαιρία  να γνωρίζω προσωπικά το Θανάση Βασιλόπουλο. Είναι ένας άνθρωπος αυτοδημιούργητος, εργατικός με ακέραιο χαρακτήρα.

Στην πρότασή του να είμαι μαζί του απάντησα αμέσως ΝΑΙ και χαίρομαι που μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα  και τις ίδιες ανησυχίες για τον Δήμο μας.

Είμαι σίγουρος πως στις επερχόμενες εκλογές οι συμπολίτες μας θα εμπιστευτούν τη Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας και όλους εμάς.

Τσώλης Πέτρος:  Αποφάσισα να ασχοληθώ και πάλι με την τοπική αυτοδιοίκηση, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος διότι, αφενός πιστεύω στο Θανάση Βασιλόπουλο και τις δυνατότητες του και αφετέρου διότι θα πρέπει να κάνουμε ακόμα περισσότερα για τις γειτονιές μας, για τα χωρία μας, για μας.