Παρουσίαση οδηγού “Kalamata a pocket guide” στην Καρδαμύλη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ο Τουριστικός Οδηγός “Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ” της συγγραφέως Τίνας Κουτσουμπού, κυκλοφορεί πλέον και στα αγγλικά από τις εκδόσεις 24 γράμματα με τον τίτλο “KALAMATA A POCKET GUIDE” και παρουσιάζεται το Σάββατο 22 Αυγούστου 2020 στις 8 μ.μ, στην Αυλή της Γεωργίτσας στην Καρδαμύλη.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι : Βασίλης Μπαζάνης, φιλόλογος και πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων Μεσσηνίας, Θανάσης Παντές, δημοσιογράφος και η συγγραφέας.

Μικρή ανάλυση για την αγγλική έκδοση θα γίνει από τον John Forrow, μουσικό, συνθέτη και δάσκαλο μουσικής, ο οποίος και το μετέφρασε στα αγγλικά.

Μουσική επένδυση, τραγούδι: John Forrow, Κατερίνα Γυφτάκη-Μπέκ.

Η εκδήλωση γίνεται με την συνεργασία της Νέας Κινηματογραφικής Λέσχης Καλαμάτας η οποία θα προβάλλει ολιγόλεπτο βίντεο και τελεί υπό την αιγίδα της Ένωσης Μεσσηνίων συγγραφέων.

Θυμίζουμε πως ο τουριστικός οδηγός « Η Καλαμάτα στην τσέπη», ελληνική έκδοση, είχε παρουσιασθεί στην Καλαμάτα στις 29.11.2019 στην αίθουσα της Πινακοθήκης Σύγχρονης Ελληνικής Τέχνης της Λαϊκής Βιβλιοθήκης Καλαμάτας.

Για το βιβλίο είχαν μιλήσει ο Βασίλης Μπαζάνης, φιλόλογος και πρόεδρος του συλλόγου φιλολόγων Μεσσηνίας και η Άννα Καλογεροπούλου, περιφερειακή σύμβουλος Πελοποννήσου, εντεταλμένη για τον τουρισμό. Χαιρετισμό είχε απευθύνει η Αντωνία Παυλάκου, πρόεδρος της ένωσης Μεσσηνίων Συγγραφέων.

«Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ στην τσέπη» είναι ένας πλοηγός, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η Τίνα Κουτσουμπού, που σε ταξιδεύει στην πόλη της Καλαμάτας, που παραμένει ενδιαφέρουσα όλο το χρόνο με το γραφικό ιστορικό κέντρο, τα νεοκλασικά της κτίρια και τις ποικίλες εκδηλώσεις θρησκευτικού, πολιτιστικού, αθλητικού χαρακτήρα. Είναι ένας σύντομος και χρηστικός οδηγός που έλειπε από την πόλη μας, με προτάσεις για κοντινές αποδράσεις αλλά και πληροφορίες για την διαμονή, την εστίαση και τις αγορές τοπικών προϊόντων.

Ο οδηγός στα ελληνικά και στα αγγλικά πωλείται στα βιβλιοπωλεία και στα καταστήματα τουριστικών ειδών.

Η Τίνα Κουτσουμπού γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος της Α.Σ.Ο.Ε.Ε. Εργάσθηκε στην Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση και στην Εμπορική Τράπεζα σε Αθήνα, Μεσσήνη, Καλαμάτα. Ενεργό μέλος σε πολιτιστικούς συλλόγους, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της Ένωσης Μεσσήνιων Συγγραφέων και μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών. Έχει εκδώσει τρεις συλλογές διηγημάτων: Ο καινούργιος 2016, εκδ. Γαβριηλίδη, Του καιρού Γυρίσματα 2017 εκδ. Διάνυσμα και Ιστορίες του Νότου 2018 εκδ. Μικρές εκδόσεις (με 6 διηγήματα από την Μεσσηνία). Ο τουριστικός οδηγός «Η Καλαμάτα στην τσέπη» κυκλοφόρησε το 2019 στην Καλαμάτα. Από τις εκδόσεις 24 γράμματα κυκλοφορεί στα αγγλικά με τον τίτλο “ΚΑLΑΜΑΤΑ a pocket guide”

ΛΟΓΩ ΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ AΠΑΡΑΙΤΗΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩN, ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΗΛ.694284954