Περιοδείες δημοτικής παράταξης “Ανοιχτός Δήμος-Ενεργοί Πολίτες”

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η δημοτική παράταξη “Ανοιχτός Δήμος-Ενεργοί Πολίτες” με υποψήφιο δήμαρχο Καλαμάτας τον Μανώλη Μάκαρη και αντιπροσωπεία μελών της επισκέφθηκε σήμερα το πρωί της Δευτέρας 4ης Μαρτίου 2019 το δημαρχείο της πόλης με σκοπό να συζητήσει με τους γενικούς διευθυντές των διευθύνσεων τα θέματα που έχουν δρομολογηθεί ή εκκρεμούν και απασχολούν το δήμο.

Σε επαφή με τον δήμαρχο κ. Παν. Νίκα διαπιστώθηκε η πολύ καλή διάθεση συνεργασίας σε όλα τα θέματα που καλείται να αντιμετωπίσει η μελλοντική δημοτική αρχή ενώ ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι έχουμε την δυνατότητα σαν δημοτική παράταξη ελεύθερης πρόσβασης σε ότι χρειαστούμε(μελέτες κλπ) από τις υπηρεσίες του δήμου.

Στη συνέχεια έγινε συζήτηση με τις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου και με την υπηρεσία καθαριότητας για τα θέματα αρμοδιότητάς τους ενώ τέθηκαν και από μέρους μας οι σχετικές ερωτήσεις για την διαχείριση των απορριμμάτων , την ανακύκλωση, το σχέδιο πόλης, την δυνατότητα βελτίωσης της λειτουργίας των υπηρεσιών του δήμου.

Ο Ανοιχτός Δήμος-Ενεργοί πολίτες θα παρακολουθούμε τα θέματα που συζητήθηκαν με σκοπό τις έγκαιρες παρεμβάσεις μας.

Επίσης ανακοινώνουμε ότι στα πλαίσια των περιοδειών μας προγραμματίζουμε επίσκεψη στο καφέ επί της οδού Λακωνικής 231 απέναντι από την εκκλησία «το Γενέσιον της Θεοτόκου» στα Γιαννιτσάνικα την Τετάρτη 6η Μαρτίου  στις 7μμ καθώς και στο καφέ «Λαϊκόν» στην οδό Μπουλούκου Πέμπτη 7η Μαρτίου στις 7.30μμ.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ  «ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΔΗΜΟΣ-ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ»