Περιοδείες Υποψηφίων Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μεσσηνίας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σε εξαιρετικό κλίμα στις συζητήσεις, στην επικοινωνία, στην επαφή με τους πολίτες, πραγματοποιήθηκαν περιοδείες κλιμακίων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με επικεφαλής τους υποψήφιους βουλευτές του κόμματος.

Το μήνυμα της νίκης και της πολιτικής αλλαγής μεταφέρθηκε το Σάββατο το πρωί στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας από τους υποψήφιους βουλευτές Ζαχαροπούλου Γιούλα, Κιουρή Χαρά και Μάκαρη Μανώλη και στη λαϊκή του Διαβολιτσίου από τον υποψήφιο βουλευτή Στέφανο Παναγιώτη.

         

Το απόγευμα του Σαββάτου οι υποψήφιοι βουλευτές Κιουρή Χαρά, Μάκαρης Μανώλης και Στέφανος Παναγιώτης περιόδευσαν στην Αμφιθέα, την Ανδρούσα, την Εύα και τη Βαλύρα.

Αύριο Δευτέρα 24 Απριλίου θα γίνουν επισκέψεις το πρωί στη ΔΟΥ Καλαμάτας, το Τελωνείο, στις υπηρεσίες που στεγάζονται στην πρ. Σχολή Παπαφλέσσα, σε καταστήματα της οδού Κρήτης, της Μαρίνας και του Λιμανιού της Καλαμάτας, ενώ το απόγευμα οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα περιοδεύσουν στα καταστήματα της οδού Λακωνικής και στα Γιαννιτσάνικα. Έτερο κλιμάκιο θα επισκεφτεί τα χωριά του Δήμου Μεσσήνης Αβραμιού, Μάδενα, Λυκότραφο, Μαυρομμάτι κ.ά.