Πιθανή άφιξη της FIFA στις 8 Ιουνίου στην Αθήνα για την ΕΠΟ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Κλιμάκιο υψηλών αξιωματούχων της FIFA έρχεται στην Αθήνα την Πέμπτη 8 Ιουνίου για να συναντήσει τις αντιμαχόμενες πτέρυγες ενόψει των εκλογών της ΕΠΟ.

Όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Μαλισιώβας  στην ΕΡΑ σπορ και εκπομπή  «Πρώτη Σελίδα» η FIFA προγραμματίζει την ερχόμενη Πέμπτη στην Αθήνα να συναντήσει χωριστά τους τρεις πόλους που έχουν αναπτυχτεί το τελευταίο διάστημα με φόντο τις εκλογές της ΕΠΟ.

Συγκεκριμένα, το κλιμάκιο της FIFA θα συναντήσει τον Ευάγγελο Γραμμένο, ο οποίος έχει υποδειχτεί από τον Ιβάν Σαββίδη και πρόσφατα στον Βόλο κατέγραψε δύναμη 35 ενώσεων, επίσης θα συναντηθεί με την πλευρά παράταξης του πρώην προέδρου Γεώργιου Γκιρτζίκη, η οποία πιθανότατα θα εκφραστεί μετά την παραίτηση Ελευθεριάδη, με τον Τάκη Καρρά πρόεδρο της ΕΠΣ Λακωνίας. Επίσης η επόμενη συνάντηση θα είναι με τους προέδρους ενώσεων που φέρεται να ηγείται ο πρόεδρος ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκος Τζώρτζογλου, ο οποίος ήταν μαζί με τις ενώσεις που στήριζαν τον Γραμμένο αλλά το τελευταίο τρίμηνο φαίνεται να μην υπάρχει επαφή μεταξύ των δύο προέδρων.

Οι αποφάσεις που θα ληφθούν από την FIFA είναι μέχρι στιγμής άγνωστες.  Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου.  Όσον αφορά το εκλογικό σύστημα για αυτές, αυτό δεν  το ξέρει κανείς. Κι όπως είπε πρόσφατα στην «Πρώτη Σελίδα» ο κ.Βασιλειάδης δεν είναι το μείζον.

Πηγή: ert