Ποιο είναι το νέο Δ.Σ. Τριφυλίας από την 1η Σεπτεμβρίου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Επίσημα είναι πλέον όλα τα αποτελέσματα των Δημοτικών Εκλογών από το Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας με την ανακήρυξη των δημοτικών συμβούλων, ενώ οι ενστάσεις που έχουν υποβληθεί πιθανόν να μην αλλάξουν τον αριθμό εδρών στο Σώμα.  Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία το νέο Δημοτικό Συμβούλιο από 1 Σεπτεμβρίου θα συνεδριάζει με την ακόλουθη σύνθεση :

Από το Συνδυασμό «ΑΝ.Ο.Δ.Ο.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ» του Δημάρχου Γιώργου Λεβεντάκη εκλέγονται οι: ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (ΤΣΟΥΛΑΣ) ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ, ΚΟΡΟΒΙΛΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (ΑΓΓΕΛΗΣ) του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ, ΑΛΕΥΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,  ΒΛΑΧΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ, ΦΡΟΥΣΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, ΣΤΡΙΜΠΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ και ΑΥΡΗΛΙΩΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ.

Από το Συνδυασμό «ΤΡΙΦΥΛΙΑ Συνεχίζουμε» της μείζονος αντιπολίτευσης:  ΚΑΤΣΙΒΕΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΑΝΔΡΕΑ ως επικεφαλής του συνδυασμού,  ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΔΗΜΟΥ,  ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΚΑΝΑΛΟΥΠΙΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ και ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.

Από το Συνδυασμό «ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ»: ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΧΑΪΔΩ του ΧΡΗΣΤΟΥ ως επικεφαλής του συνδυασμού καθώς και οι: ΠΑΝΟΥΣΙΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ συζ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και ο ΑΔΡΑΚΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ.

Από το Συνδυασμό «Ανοιχτοί Ορίζοντες»: ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΗΛΙΑ ως επικεφαλής του συνδυασμού, η ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΑ (ΤΟΥΛΑ) του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ και ο ΤΣΑΦΑΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΗΛΙΑ.

Από τον Συνδυασμό «Η ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΑΛΛΑΖΕΙ»: ΑΝΔΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ως επικεφαλής του συνδυασμού, η ΚΑΜΠΥΛΗ‑ΑΝΔΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ (ΜΑΓΔΑ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ και ο ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΗΛΙΑ.

Από τον Συνδυασμό «Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία» εκλέγεται ο ΔΡΙΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ως επικεφαλής του συνδυασμού και ο ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ (ΠΗΓΑΔΟΥΛΙΑΣ).

Από τον Συνδυασμό «Επόμενη Μέρα ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ»: ΜΠΑΚΟΥΡΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ως επικεφαλής του συνδυασμού και η ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ (ΣΑΡΑΦΑ) ΜΑΡΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ (κατόπιν κλήρωσης λόγω ισοψηφίας).

Από τον Συνδυασμό «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ»: ΚΟΥΚΟΥΜΗΣ ΣΑΡΑΝΤΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ ως επικεφαλής του συνδυασμού.