Π.Ε. Μεσσηνίας: Παράδοση isobox στο Νοσοκομείο Καλαμάτας και στο Κέντρο Υγείας Μεσσήνης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Παραδόθηκαν σήμερα, Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου, από την Π.Ε. Μεσσηνίας, οικίσκοι τύπου isobox στο Νοσοκομείο Καλαμάτας και στο Κέντρο Υγείας Μεσσήνης. Αρχικά ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας κ. Στάθης Αναστασόπουλος και ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Βασίλης Καπέλιος παρέδωσαν στη Δ/ντρια του Κ.Υ. Μεσσήνης κ. Ρούση τον εν λόγω οικίσκο, ο οποίος χρηματοδοτήθηκε από την ΠΕ Μεσσηνίας, παρουσία και του Δημάρχου Μεσσήνης κ. Γεωργίου Αθανασόπουλου.

Στη συνέχεια ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, παρουσία και των θεματικών  Αντιπεριφερειαρχών κ. Βασίλη Καπέλιου και κ. Άννας Καλογεροπούλου, παρέδωσε στην διοικήτρια του Νοσοκομείου Καλαμάτας κ. Ελένη Αλειφέρη ένα οικίσκο, δίχωρο, τύπου isobox, ο οποίος χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια.

Οι οικίσκοι διατέθηκαν για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών που έχουν προκύψει εξαιτίας της πανδημίας και προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες του κορονοϊού COVID-19. Η σημερινή παράδοση των οικίσκων εντάσσεται στις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η Περιφέρεια Πελοποννήσου και ο Περιφερειάρχης κ. Παναγιώτης Νίκας, για την ενίσχυση των δημοσίων δομών υγείας, προκειμένου να ανταπεξέλθουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην συνολική προσπάθεια όλων μας, για την αποτροπή της διάδοσης του κορονοϊού, τόνισε χαρακτηριστικά ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας.