Π.Σ. Καλαμάτα: Παραίτηση Κουκούτση – Κουτίβα ζήτησε ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Στο σημερινό λοιπόν Δ.Σ. ο φερόμενος τουλάχιστον ως χρηματοδότης του ΠΣ Η Καλαμάτα, ζήτησε ξαφνικά  από τους Αποστόλη Κουκούτση και τον Στέλιο Κουτίβα να παραιτηθούν (!) και μάλιστα με μεγάλη επιμονή, αλλιώς θα φύγει είπε αυτός, γεγονός που δημιούργησε τεράστια ένταση στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Ο πρόεδρος λοιπόν και ο γραμματέας της ομάδας αρνήθηκαν να φύγουν στηριζόμενοι βέβαια και από τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ και μόνο στα χέρια (…) δεν πιάστηκαν με τον Αγαθοκλή, που μετά το ματς με τον Πάμισο  στου Μεσσηνιακού, είχε στείλει τον Γιάννη Φαβατά να πάρει τις  εισπράξεις (!) και τότε τον… άρπαξε – σύμφωνα με πληροφορίες – από τον.. σβέρκο ο Κουκούτσης, φωνάζοντας πως θα πληρωθεί την Δευτέρα ο ΦΠΑ του συλλόγου!!!

“Έχεις δώσει την ομάδα αλλού! Την έχεις πουλήσει! Δώσε μας πίσω τα λεφτά μας ρε! Είσαι παράνομα στην ομάδα μας και στο Δ.Σ. Φύγε,  έξω από εδώ, τι δουλειά έχεις εσύ στο ΔΣ…;”, φώναζαν στον Αγαθοκλή, ο οποίος ζητούσε επιμόνως το βιβλίο των μελών  (!) του ΠΣ Η Καλαμάτα για να πάει φώναζε σε Γενική Συνέλευση.

Όμως δεν του το έδωσαν και ορίστηκε νέο έκτακτο Δ.Σ. για την προσεχή Τετάρτη στις 6 το απόγευμα, πάλι στα γραφεία του συλλόγου, σε μία προσπάθεια του Αποστόλη Κουκούτση και των υπολοίπων μελών της “μελανόλευκης” διοίκησης να αποφευχθεί η καταστροφική έκτακτη Γενική Συνέλευση του ΠΣ η Καλαμάτα μέσα στον Μάρτιο, λίγο πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

Με πληροφορίες από το sportstonoto.gr