Π.Σ. Καλαμάτα: Παραιτήθηκε ο Κουκούτσης – Hic Rhodus, hic salta “κύριε Αγαθοκλή”

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Δεν παραβρέθηκε στο σημερινό έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος και μετά την παραίτηση Κουκούτση θα γίνει πάλι νέο την ερχόμενη Τετάρτη,στις 6 μ.μ.

 

Παραιτήθηκε για 2η φορά, οριστικά όμως όπως δηλώνει στην κάτωθι επιστολή παραίτησής του ο πρόεδρος Αποστόλης Κουκούτσης, με πολύ σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά του Αγαθοκλή Χριστόπουλου (“μερικώς χρηματοδότη” τον αποκαλεί, μεταξύ πολλών άλλων και ηθικό αυτουργό, τυχόν μη (!) ανόδου της Μαύρης Θύελλας κλπ) και παρά την επιμονή… τηλεφωνικώς του Αγαθοκλή για να φύγει και αυτός, ακόμη και μετά το σημερινό Δ.Σ.,  μένει ο γραμματέας Στέλιος Κουτίβας, για να ελέγχει προφανώς μέχρι την… Γενική Συνέλευση το επίμαχο πλέον βιβλίο των μελών της ομάδας.

Στο έκτακτο Δ.Σ. ήταν παρόντα όλα σχεδόν τα μέλη της διοίκησης (Κουκούτσης που παραμένει μέλος, Κρανιώτης, Κουτίβας, Πουλημένος, Αποστολόπουλος και απουσίαζαν μόνο οι Λάσκαρης και Σταματογιαννόπουλος) και την Τετάρτη, πάλι στις 6 μ.μ. θα λάβει χώρα νέο ΔΣ, προκειμένου αυτό να εκλέξει τον πρόεδρο της αρεσκείας του Αγαθοκλή Χριστόπουλου, ή, αν αυτός ουσιαστικά το θελήσει, τότε θα πάμε στην έκτακτη Γενική Συνέλευση και πλέον εκεί θα είναι όλα ανοικτά…

Να σημειωθεί πως μετά και από όλα αυτά τα κωμικοτραγικά “μελανόλευκα”, διοικητικά γεγονότα, η ομάδα ουσιαστικά μένει ακέφαλη μέχρι την Τετάρτη και έτσι στο Δίστομο και στο πολύ κρίσιμο εκεί παιχνίδι με τον τοπικό Αμβρυσσέα, θα την συνοδέψει ο παράγοντας του Πανθουριακού, Γιάννης Φαββατάς…

Η επιστολή παραίτησης τώρα του Αποστόλη Κουκούτση έχει ως εξής:

Με ομόφωνη παρακαλώ απόφαση του Δ.Σ. σήμερα της Μαύρης Θύελλας,  ο Μπάμπης Παπακωνσταντίνου, παύεται από υπεύθυνος Τύπου του ΠΣ Η Καλαμάτα.

sportstonoto.gr