Σεμινάρια Καθηγητή Δημήτρη Μπουραντά

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ο λόγος ύπαρξης μας είναι να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη της ηγεσίας και του μάνατζμεντ στον επιχειρηματικό και κοινωνικό τομέα ώστε να εξασφαλίζεται η αποτελεσματική λειτουργία, η ανάπτυξη, η ανταγωνιστικότητα και η διαρκής επιτυχία των επιχειρήσεων, των οργανισμών και των κοινωνικών οργανισμών και μέσω αυτής η ατομική, συλλογική και κοινωνική πρόοδος και ευημερία.

Το όραμα μας είναι να είμαστε στην Ελλάδα και παγκοσμίως πρώτοι στην ποιότητα και την καινοτομία της εκπαίδευσης, της ανάπτυξης των γνώσεων, των ικανοτήτων και της διαμόρφωσης της άριστης κουλτούρας ηγεσίας, μάνατζμεντ και επιχειρηματικότητας για το κοινό καλό και την ευημερία των ανθρώπων.

Επιστημονικός υπεύθυνος του Athens Leadership Lab είναι ο καθηγητής και Πρύτανης του New York College, Δημήτρης Μπουραντάς, ιδρυτής και πρώην Διευθυντής των Μεταπτυχιακών προγραμμάτων Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού και Executive MBA στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ).

Οι διδάσκοντες στα προγράμματα διαθέτουν υψηλό επιστημονικό υπόβαθρο, πολύχρονη εμπειρία και επιτυχημένη καριέρα στην εκπαίδευση στελεχών.