Σκοράρουμε για το «Το χαμόγελο του Παιδιού»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ο Δήμος Τριφυλίας και η Κοινωφελής Επιχείρηση συμμετέχουν στη διοργάνωση διήμερου Πανμεσσηνιακού παιδικού αθλητικού και ποδοσφαιρικού  τουρνουά με παράλληλες δράσεις στις 15 και 16 Απριλίου 2019 στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας για τη στήριξη του Εθελοντικού Οργανισμού «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ».

Πρόκειται για μια μεγάλη γιορτή , συνδιοργάνωση  του Εθελοντικού Οργανισμού «Το χαμόγελο του παιδιού», της Περιφέρειας Πελοποννήσου,  της Π. Ε. Μεσσηνίας, των Δήμων της Μεσσηνίας, της Α/θμιας & Β/θμιας Εκπ/σης Μεσσηνίας, της Ομάδας Φυσικής Αγωγής Μεσσηνίας, της  Ιεράς Μητρόπολης Μεσσηνίας και της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας, με τη συμμετοχή δεκάδων φορέων όπως η 120 ΠΕΑ Πολεμικής Αεροπορίας, η Αστυν. Δ/νση Μεσσηνίας, η Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Μεσσηνίας, ο Ιατρικός Σύλλογος, ο Δικηγορικός Σύλλογος, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, το  Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και δεκάδων άλλων φορέων και συλλόγων.

Παράλληλα με τους αγώνες και τις δύο ημέρες, εντός του Σταδίου φορείς, υπηρεσίες, σύλλογοι, ενώσεις, οργανισμοί θα παρουσιάζουν τις δράσεις τους σε μικρούς και μεγάλους .

Στο πλαίσιο των  παράλληλων αυτών δράσεων :

  • Θα στήσουμε περίπτερο και θα μεταφέρουμε μηνύματα φιλίας και αγάπης  στο «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» με ζωγραφιές, φιλοτεχνημένες από τους μαθητές των σχολείων της Τριφυλίας.
  • Την Δευτέρα 15 Απριλίου και ώρα 7.00 το απόγευμα τα παιδικά τμήματα του Μορφωτικού Συλλόγου Γαργαλιάνων και του Συλλόγου Φιλοπροόδων Φιλιατρών θα χορέψουν παραδοσιακούς χορούς.
  • Την Τρίτη 16 Απριλίου και ώρα 8.20 το βράδυ η Δημοτική Φιλαρμονική Γαργαλιάνων θα παιανίσει στο γύρο του Σταδίου τη λήξη των εκδηλώσεων.