Σοκ από το θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σοκαρισμένοι είναι όλοι όσοι πληροφορήθηκαν σήμερα νωρίς το πρωί, το θάνατο του γνωστού και αγαπημένου τραγουδοποιού, καταγόμενου από τον Βόλο, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στο σπίτι του στον Πτελεό Μαγνησίας. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του magnesianews.gr ο άτυχος τραγουδοποιός, διέμενε τις τελευταίες ημέρες και μετά τη συναυλία που πραγματοποίησε την περασμένη Παρασκευή, με τον Νίκο Πορτοκάλογλου στον Βόλο, στο σπίτι που διατηρούσε στον Πτελεό. Στο σπίτι ήρθε για λίγες ημέρες επίσης, η κόρη του, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν αυτή που βρήκε νεκρό τον πατέρα της. Ειδοποιήθηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο του Βόλου σήμερα τα ξημερώματα, μετά από καρδιακή προσβολή που πιθανότητα υπέστη στη διάρκεια της νύκτας, ενώ δεν έγιναν γνωστές ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες. Στο Νοσοκομείο του Βόλου, μεταφέρθηκε στις 6.30 το πρωί, αλλά ήταν ήδη νεκρός.
Σύμφωνα με όσα ανέφεραν στο magnesianews.gr Αλμυριώτες που βρέθηκαν μαζί του τις τελευταίες ημέρες, ο Λαυρέντης, ήταν χαρούμενος και ευδιάθετος και ιδιαίτερα ικανοποιημένος μάλιστα για την υποδοχή που του επιφύλαξαν οι συντοπίτες του, τόσο στον ίδιο, όσο και στον Νίκο Πορτοκάλογλου, την περασμένη Παρασκευή στη μεγάλη συναυλία, ενώ για αύριο ήταν προγραμματισμένη η συναυλία στο Ηρώδειο, όπου θα τραγουδούσε για τα παιδιά της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».
Χθες το βράδυ, ήταν μέχρι τις 10.30 στο Πηγάδι Πτελεού με φίλους και τίποτα δεν προμήνυε το δυσάρεστο. Εκείνη περίπου τη στιγμή, καληνύχτισε τους υπόλοιπους της παρέας, προκειμένου να ξεκουραστεί, ώστε το πρωί να ξεκινούσε για την Αθήνα, προκειμένου να προετοιμαστεί για την επόμενη συναυλία, ενώ είχε ενημερώσει και για την επόμενη συναυλία στη ΔΕΘ.

Η τελευταία του συναυλία στον Βόλο!

Στο κατάμεστο δημοτικό θέατρο Βόλου την περασμένη Παρασκευή, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και Νίκος Πορτοκάλογλου χάρισαν υπέροχες στιγμές σε όλους και όλες, που συμμετείχαν στη μεγάλη συναυλία, που αφιέρωσαν σε όλους τους Βολιώτες. Μάλιστα, από σκηνής, είχε προαναγγείλει τις επόμενες λιγοστές συναυλίες που απέμεναν καθώς και το γεγονός, ότι θα ξεκουραστεί για τις επόμενες ημέρες στον αγαπημένο του Πτελεό πριν κατέβει πάλι στην Αθήνα. Πράγματι, τις επόμενες ημέρες, διέμενε στο σπίτι που διέθετε, ενώ απολάμβανε την παρέα με φίλους αλλά και τη θάλασσα της περιοχής.

Πηγή: magnesianews.gr