Συνάντηση Στ. Αναστασόπουλου με το Δ.Σ. του συλλόγου Ξαναρχί-ΖΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μεσσηνίας κ. Στάθη Αναστασόπουλο πραγματοποίησε σήμερα το ΔΣ του Συλλόγου Ξαναρχί-ΖΩ.

Η πρόεδρος Πολυτίμη Κυπραίου και τα μέλη του ΔΣ Ευδοκία Καρακάση, Μαρία Ζαφειροπούλου, ταμίας και η κοινωνική λειτουργός Ελευθερία Καρατζόγλου, ευχήθηκαν στον κ. Αναστασόπουλο καλή επιτυχία και δύναμη στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει. Ακολούθως, αφού ενημέρωσαν ότι ο σύλλογος που εκπροσωπούν απαριθμεί περίπου 400 μέλη, ατόμων με εμπειρία καρκίνου, έθεσαν στον Αντιπεριφερειάρχη ένα πολύ σημαντικό θέμα που αφορά την στελέχωση του Νοσοκομείου Καλαμάτας με ιατρό ογκολόγο. Σημείωσαν δε ότι η θέση αυτή τα τελευταία δυο χρόνια παραμένει κενή, λόγω μετακίνησης του ιατρού αντίστοιχης ειδικότητας που υπηρετούσε.

Επιπλέον ζητήθηκε η εξεύρεση χώρου, προκειμένου τα μέλη του συλλόγου να πραγματοποιούν συναντήσεις με τους εθελοντές ιατρούς, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς που τους υποστηρίζουν και περαιτέρω να εξεταστεί η δυνατότητα δημιουργίας μονάδας διαμονής ατόμων που χρήζουν θεραπεία.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε καταρχήν για τις ευχές το Δ.Σ. του συλλόγου και εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του στο έργο του, ενώ όσον αφορά την εξεύρεση κατάλληλου χώρου υποσχέθηκε ότι θα το διερευνήσει καθώς και το ενδεχόμενο να μπορεί να υπαχθεί σε κάποιο χρηματοδοτικό πρόγραμμα.