Συνεχίζονται οι διακρίσεις για τον Τριφύλιο αθλητή Γιάννη Ηλιάδη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Επέστρεψε στην Ελλάδα, μετά από 13 μέρες απουσίας, ο αθλητής Γιάννης Ηλιάδης, έχοντας στις αποσκευές του ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο, δύο ασημένια κι ένα κύπελλο.
Ο Ηλιάδης πήρε μέρος σε δύο αγώνες, στη Σαραγόσα της Ισπανίας.

Ο πρώτος αγώνας πραγματοποιήθηκε στις 2 Μαρτίου και ο Ηλιάδης κέρδισε την πρόκριση για το Spanish Cup που θα διεξαχθεί στις 25-27 Απριλίου, αφού κατέκτησε τρεις φορές την πρώτη θέση.

Στο δεύτερο αγώνα, που έλαβε χώρα στις 9 Μαρτίου, ο αθλητής κατέκτησε τη 2η θέση στο σύνθετο ατομικό έχοντας λάβει 1η θέση στο σχοινί και 2η θέση στα άλλα δύο όργανα (κορδέλα και κορίνες.)

Τα σχόλια των κριτών πολλά, θετικά κι ενθαρρυντικά, το ίδιο και οι προτάσεις που δέχτηκε ο Γιάννης Ηλιάδης και αφορούν κυρίως την ανάληψη προπονητικών καθηκόντων.
Ο ίδιος ο αθλητής δηλώνει ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, αφού η πίεση των προπονήσεων ήταν αρκετά μεγάλη, το ίδιο και ο ανταγωνισμός μεταξύ των συμμετεχόντων, ενώ δεν έλλειπαν και οι τραυματισμοί.

Επιστρέφοντας στην πόλη της Καλαμάτας – όπου σπουδάζει ταυτόχρονα- ο Γιάννης συνεχίζει τις προπονήσεις του κανονικά, ακολουθώντας το πρόγραμμα των προπονητών του και στοχεύοντας ακόμα ψηλότερα!!

Του το ευχόμαστε…

Γ.ΜΠ.