Σύσκεψη για τον κορωνοϊό πραγματοποιήθηκε στην Καλαμάτα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ευρεία σύσκεψη εργασίας πραγματοποιήθηκε στο Διοικητήριο της Π.Ε. Μεσσηνίας, στην Καλαμάτα, σήμερα Τρίτη 10 Μαρτίου, με θέμα τον συντονισμό των εμπλεκομένων φορέων της Περιφερειακής Ενότητας για την διαχείριση των ζητημάτων που σχετίζονται με τον κορωνοϊό.

Στην σύσκεψη καταγράφηκε η μέχρι τώρα κατάσταση και δόθηκαν οδηγίες για τους τρόπους με τους οποίους θα γίνει ο χειρισμός της υπόθεσης αυτής, τόσο όσον αφορά την ενημέρωση του κοινού, όσο και τη διαδικασία που πρέπει να τηρείται από την πλευρά των εμπλεκόμενων υπηρεσιών.

Η σύσκεψη, υπό τον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Στάθη Αναστασόπουλο, έγινε στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου και σε αυτήν συμμετείχαν εκπρόσωποι από την μητρόπολη Μεσσηνίας, τους δήμους του νομού, αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες της Π.Ε. Μεσσηνίας, κι ακόμα οι περιφερειακοί σύμβουλοι του νομού, ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας και γιατροί από το εν λόγω νοσηλευτικό ίδρυμα, οι πρόεδροι των Ιατρικού, Οδοντιατρικού και Φαρμακευτικού Συλλόγων, ο περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης καθώς και οι διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας, ο αερολιμενάρχης Καλαμάτας, οι Λιμενάρχες Καλαμάτας και Πύλου, ο Αστυνομικός Διευθυντής Μεσσηνίας, ο διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Μεσσηνίας, το Επιμελητήριο, η Ένωση Ξενοδόχων Μεσσηνίας και Τριφυλίας, ο σύλλογος τουριστικών καταλυμάτων, ο σύλλογος ιδιοκτητών επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος, το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, το ΕΚΑΒ Καλαμάτας και το περιφερειακό τμήμα Καλαμάτας του Ερυθρού Σταυρού.