Τα ΚΔΑΠάκια συμμετέχουν στο Καλαματιανό Καρναβάλι

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Το 9ο Καλαματιανό Καρναβάλι -έστω και διαδικτυακά- είναι εδώ και τα ΚΔΑΠάκια δεν τα …πτοεί ο κορωνοϊός. Με ευφάνταστους τρόπους οι εκπαιδευτές των ΚΔΑΠ Δήμου Καλαμάτας, μαζί με τα παιδιά, ήδη έχουν προετοιμαστεί για ένα μεγάλο Avatar καρναβαλικό πάρτυ. Το video animation θα προβληθεί για να διασκεδάσει τους μικρούς μας φίλους στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμάτας στις 8 Μαρτίου, καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο ίδιο καρναβαλικό πνεύμα, οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την δυνατότητα με τη βοήθεια της ασύγχρονης τηλεαπασχόλησης, να παρακολουθήσουν βήμα-βήμα την κατασκευή αποκριάτικης Καλτσόκουκλας. Οι σχετικές οδηγίες θα δημοσιευθούν στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμάτας (www.kalamata.gr) και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις 6 Μαρτίου 2021.

Tα ΚΔΑΠάκια δεν θα μπορούσαν να λείψουν και από τον μεγάλο διαγωνισμό ζωγραφικής «Το καρναβάλι των Ζώων». Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την δυνατότητα με τη βοήθεια της σύγχρονης τηλεαπασχόλησης, να πάρουν σχετικές οδηγίες για τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό και να φτιάξουν τη δική τους ζωγραφιά με τη βοήθεια των εκπαιδευτών του Εργαστηρίου Τέχνης και Πολιτισμού. Στο ίδιο πνεύμα θα δοθούν οδηγίες στα παιδιά για το πώς μπορούν να συμμετάσχουν στο Challenge Αποκριάτικης Στολής με θέμα το Καρναβάλι των Ζώων.

Καθαρά Δευτέρα χωρίς πέταγμα χαρταετού δεν υπάρχει. Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την δυνατότητα με τη βοήθεια της σύγχρονης τηλεαπασχόλησης, να πάρουν σχετικές οδηγίες για την κατασκευή του δικού τους χαρταετού, με τη βοήθεια των εκπαιδευτών του Εργαστηρίου Περιβάλλοντος. Όσες ωφελούμενες μητέρες των δομών των ΚΔΑΠ του Δήμου Καλαμάτας επιθυμούν να συμμετάσχουν τα παιδιά τους στις δύο αυτές δραστηριότητες, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο του ΚΔΑΠ τους.