Τερματισμός του Hellas Rally Raid από την Αρχαία Ολυμπία στην Κυπαρισσία

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας πέτυχε να φέρει στην περιοχή το τερματισμό μιας μεγάλης διοργάνωσης καθώς είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσιε ότι την Κυριακή 27 Μαΐου 2018 θα τερματίσει στην παραλία Κυπαρισσίας το off road rally “Hellas Rally Raid 2018″ που διεξάγεται στην Αρχαία Ολυμπία.

Τα Rally Raid είναι η δυσκολότερη μορφή εκτός δρόμου μηχανοκίνητου αθλητισμού με κορυφαίο εκπρόσωπο του σπορ το γνωστό Paris-Dakar, που αποτελεί στόχο πολλών ακόμα και μόνο ο τερματισμός του.

H διοργάνωση βασίζεται όχι μόνο στην ταχύτητα αλλά και στην πλοήγηση σε άγνωστη διαδρομή και στην αντοχή μηχανών και ανθρώπων, αφού χρειάζεται να διασχιστούν χιλιάδες χιλιόμετρα εκτός δρόμου μέχρι τον τερματισμό.

Στην Ελλάδα το Hellas Rally έχει ιστορία 8 ετών και από τη γραμμή εκκίνησής του έχουν περάσει ορισμένα από τα κορυφαία ονόματα του παγκόσμιου στερεώματος και συμπεριλαμβάνεται στο καλενταρι του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Η διοργάνωση φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 19-28 Μαΐου 2018, στην ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας και της Ηλείας, με κέντρο την Αρχαία Ολυμπία, το «Hellas Rally Raid 2018». Η πόλη μας είναι η μόνη πόλη εντός νομού Μεσσηνίας που συμπεριλαμβάνεται στο καλεντάρι των διαδρομών, μετά από ενέργειες του συλλόγου μας.

Πιο συγκεκριμένα ” Hellas Raid 2018″ :
– 283 off road μηχανοκίνητα
– Συμμετέχοντες από 26 διαφορετικές χώρες
– 14 δημοσιογραφικά συνεργεία
– 7 Διαφορετικές κατηγορίες χρονομέτρησης

Κυριακή 27 Μαΐου 2018, από τις 15:00 μ.μ.
Τερματισμός αγώνα και τερματισμός ειδικής διαδρομής
Κρέστενα – Νέδα – Βουνά Μάλης – Χριστιανοί – Κυπαρισσία.
Ώρα έναρξης στα Κρέστενα νομού Ηλείας 10:00 π.μ.