Την υποψηφιότητα της Γιώτας Μπάγκα ανακοίνωσε ο Πέτρος Τατούλης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Την υποψηφιότητα της κας Γιώτας Μπάγκα με το συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου στο ψηφοδέλτιο της Κορινθίας στις Περιφερειακές εκλογές του Μαΐου 2019 ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.

«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση καλωσορίζω την υποψηφιότητα της κας Μπάγκα με το συνδυασμό μας στην Κορινθία. Πρόκειται για μια προσωπικότητα με σημαντική εμπειρία στον εργασιακό τομέα, τόσο στον ιδιωτικό, όσο και στο δημόσιο, και επίσης σημαντική πολιτική, κοινωνική και εθελοντική δράση. Διευρύνουμε τις συμμετοχές στο συνδυασμό μας και διαρκώς ενσωματώνουμε νέες δυνάμεις της Πελοποννησιακής κοινωνίας, αποδεικνύοντας συνεχώς τη δυναμική της Νέας Πελοποννήσου» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.

Η κα Γιώτα Μπάγκα από την πλευρά της δήλωσε «Με χαρά και με τιμή αποδέχθηκα την πρόσκληση μιας σπουδαίας πολιτικής προσωπικότητας της Πελοποννήσου, του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη, να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της Νέας Πελοποννήσου για τις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου. Στόχος μου είναι μια Περιφέρεια με επίκεντρο τον άνθρωπο, την οικογένεια, την εκπαίδευση και την οικονομική ανάπτυξη με έμφαση στην Κορινθία».