Την υποψηφιότητα της Μαρίας Σταυροπούλου στη Μεσσηνία ανακοίνωσε ο Πέτρος Τατούλης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Την υποψηφιότητα της κας Μαρίας Σταυροπούλου με το συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου στη Μεσσηνία στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου 2019 ανακοίνωσε την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019 ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.

«Με ιδιαίτερη τιμή καλωσορίζω στη Νέα Πελοπόννησο τη Μαρία Σταυροπούλου, η οποία θα ενισχύσει την προσπάθειά μας στη Μεσσηνία και την Πελοπόννησο. Η πολύτιμη εμπειρία της στη δημόσια διοίκηση και η συνεισφορά της στην υλοποίηση σημαντικών έργων θα αποτελέσει εφόδιο για την προσπάθειά μας. Της εύχομαι καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης.

Η κα Μαρία Σταυροπούλου σε δήλωσή της ανέφερε «Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα η πρόσκληση του Πέτρου Τατούλη να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της Νέας Πελοποννήσου στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές. Με όλες μου τις δυνάμεις θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ως επιβράβευση του έργου του Πέτρου Τατούλη στη Μεσσηνία και την Πελοπόννησο και θα αγωνιστώ μαζί του για έναν καλύτερο, πιο δυναμικό αναπτυξιακό ρόλο της Πελοποννήσου, καθώς επίσης για την Ευρωπαϊκή της προοπτική».

Βιογραφικό

Η κα Μαρία Σταυροπούλου είναι αρχιτέκτων μηχανικός και διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο στη Διαχείριση Τεχνικών Έργων.

Είναι Διευθύντρια των Τεχνικών Έργων, Πολεοδομίας και Περιβάλλοντος του Δήμου Πύλου – Νέστορος και Υπεύθυνη Ασφαλείας Λιμένος Πύλου.

Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά.