Τουρνουά μπάσκετ στα ανοικτά γήπεδα Δημοτικού Σταδίου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Οκτώ ανοικτά γήπεδα μπάσκετ, στα οποία εγκαταστάθηκε ειδικό αντιολισθητικό δάπεδο, καθώς και το κλειστό γυμναστήριο του πρώην Πολυκλαδικού έχουν παραδοθεί, έως τώρα, στους φίλους του αθλήματος τον τελευταίο χρόνο, σύμφωνα με το σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής. Τις επόμενες 15 ημέρες, θα παραδοθούν και άλλα 5 γήπεδα.

Τα γήπεδα που βρίσκονται στο Δημοτικό Στάδιο, στο Νέδοντα, στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων και σε κατάλληλα προαύλια επιλεγμένων σχολικών μονάδων, είναι στις περισσότερες ώρες λειτουργίας τους ελεύθερα για το κοινό.
Τα υπαίθρια γήπεδα του Δημοτικού Σταδίου ηλεκτροφωτίστηκαν πρόσφατα, εξοπλίστηκαν με νέα ταμπλό και άλλο βοηθητικό εξοπλισμό και έχουν έτσι καταστεί άκρως λειτουργικά.

Την Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017 και ώρα 20:00 οργανώνεται, στα ανοικτά γήπεδα του Σταδίου, τουρνουά μπάσκετ, με τη συμμετοχή των παιδικών ομάδων της Καλαμάτας ΄80, του Ακάδημου, της Καλαμάτας BC και του ΓΣ Μεσσήνης.

Ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Καλαμάτας Νίκος Μπασακίδης αναφέρει ότι «η μεγάλη προσέλευση των αθλουμένων, ιδιαίτερα στα γήπεδα των αθλητικών εγκαταστάσεων, μας γεμίζει ικανοποίηση, γιατί αυτό που σχεδιάστηκε σε εποχή κρίσης, υλοποιήθηκε και μάλιστα μόνο από δημοτικούς πόρους».