Το κοινωνικό πρόσωπο του Κυνηγετικού Συλλόγου Καλαμάτας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σε λίγα εικοσιτετράωρα το έτος 2018 θα αποτελεί παρελθόν και ο καινούργιος χρόνος 2019 θα πάρει τη θέση του. Είναι δεδομένες οι δυσκολίες και τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουμε όλοι μας και ελπίζουμε ότι με τον ερχομό του 2019 πολλά από αυτά θα μπορέσουν να επιλυθούν.

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Καλαμάτας είναι ένας Σύλλογος ο οποίος συμμετέχει ενεργά στη κοινωνική ζωή της πόλης μας.

Έτσι όπως και τις προηγούμενες χρονιές έτσι και φέτος το Δ.Σ. αποτελούμενους από το Πρόεδρο Κωνσταντίνο Μούζο, τον Αντιπρόεδρο Παναγιώτη Στασινό, το Γενικό Γραμματέα Ευάγγελο Γιαννακόπουλο, το Ταμία Αργύρη Φράγκο, το Κοσμήτορα Βασίλειο Στεργιώτη και τα μέλη Χρήστο Μωραγιάννη, Παναγιώτη Μπαρδουνιώτη, Δημήτριο Πουλακίδα και Ευστάθιο Θλιμένο, συνοδευόμενοι από τον Ομοσπονδιακό Θηροφύλακα Δημήτριο Μαλαπάνη και τους θηροφύλακες του Συλλόγου Παναγιώτη Κουρούπη, Χρήστο Νιάρχο και Κωνσταντίνο Ροβολή, επισκέφτηκαν σήμερα το Άσυλο Ανιάτων και το Αλεξανδράκειο Γηροκομείο, προσφέροντας στους συνανθρώπους μας γλυκά (κουραμπιέδες και μελομακάρονα) αλλά και αγριόχοιρο προκειμένου να εμπλουτίσουν το εορταστικό τραπέζι τους.

Θα θέλαμε εδώ να σταθούμε στην εξαιρετική χειρονομία, των συναδέλφων κυνηγών, (από ομάδες αλλά και από μεμονωμένα μέλη) που διέθεσαν το κρέας από αγριόχοιρους που θηρεύτηκαν πρόσφατα, έτσι ώστε αυτό να διατεθεί για το εορταστικό τραπέζι των συνανθρώπων μας.

Τους ευχαριστούμε θερμά για αυτή την υπέροχη πραγματικά πράξη.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το κρεοπωλείο ΦΩΤΙΟΥ ΜΟΥΤΕΒΕΛΗ για την επεξεργασία και την αποθήκευση του κρέατος.

Τέλος θα θέλαμε να δώσουμε τις θερμότερες ευχές μας σε όλο τον κόσμο για υγεία ευτυχία και ειρήνη.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                         Ο Γ. Γραμματέας
Κωνσταντίνος Μούζος                                    Ευάγγελος Γιαννακόπουλος