Το Save Your Hood συνεχίζει δυναμικά και αυτήν την εβδομάδα!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η ομάδα καλεί όλους τους πολίτες που θέλουν να αλλάξουν τις γειτονιές τους να συμμετέχουν στις δράσεις που πραγματοποιούμε κάθε εβδομάδα με τη βοήθεια και του Δήμου Καλαμάτας!

Λίγα λόγια για το Save Your Hood:
 

Τι είναι το Save your hood
Από τα Τουρκοβούνια της Αθήνας και μέσω του Facebook ξεκίνησε κατά την προηγούμενη καραντίνα η δράση του Save Your Hood, με στόχο να βελτιώσει την καθημερινότητα και να αλλάξει τον τρόπο σκέψης μας.

Μια ομάδα νέων, λοιπόν, αποφάσισε να αναλάβει εθελοντική δράση και να καθαρίσει την περιοχή. Από τότε μέχρι σήμερα ακολούθησαν κι άλλες δράσεις, ενώ βρήκε μιμητές ανά τη χώρα.

Το όλο εγχείρημα στήθηκε και επικοινωνείται μέσω του Facebook. Εκεί γίνονται γνωστές όλες οι δράσεις, αλλά και οι πρωτοβουλίες του, ενώ πλέον να έχει γιγαντωθεί!

Αυτό το Σαββατοκύριακο σας περιμένουμε όλους ! Είμαστε πολλοί και το αποδεικνύουμε κάθε εβδομάδα!

 Καλαμάτα:

  1. Σάββατο 11:00 στη Δυτική Παραλία (συνάντηση στις βενζίνες(καζάνια), στου Μπουφέα)
  2. Κυριακή 12:00 ,Τέρμα Δυτικής Παραλίας, Συνάντηση στο “Κτήμα Γαία”

Πύλος:

Αυτήν την εβδομάδα, το Σάββατο στις 14:14 στο Δασάκι της Πύλου σας περιμένουν οι υπέροχοι εθελοντές για να μεγαλώσουν την παρέα τους και να καθαρίσουν το Δασάκι!

Φορέστε τη μάσκα σας, στείλτε το 6 και σας περιμένουμε , πάντα με προσοχή για μία εβδομάδα καλοκαιρινή σε 3 διαφορετικές παραλίες, έρχεται το καλοκαίρι, ας τις κρατήσουμε καθαρές!

Βάζουμε τα σκουπίδια πίσω εκεί που ανήκουν, στον κάδο τους! Ορμάμε να κάνουμε τις γειτονιές μας τόσο καθαρές που θα προσέχουμε μη γλιστρήσουμε!

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις στην Καλαμάτα & στη Μεσσηνία :

Τσώλη Θεοδώρα: email : teotsoli@gmail.com , Κινητό : 6948736063