Τρεις νέους υποψηφίους παρουσίασε ο Θανάσης Βασιλόπουλος

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Τρεις νέους υποψηφίους παρουσίασε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας, επικεφαλής του συνδυασμού “Δημιουργική Πρωτοβουλία” Θανάσης Βασιλόπουλος.

Πρόκειται για τους:

  • Θεοδωρόπουλος Βασίλειος

Απόφοιτος Σχολής Διοίκησης Οικονομίας – Στέλεχος Πωλήσεων σε γνωστή εταιρεία

Γραμματέας του Παμμεσσηνιακού Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων

Μέλος του Ορειβατικού Συλλόγου « Συνοδοιπόροι στη Φύση»

Μέλος της χορευτικής ομάδας του Λυκείου Ελληνίδων

  • Χριστοφόρου – Κουτουμάνου Σταυρούλα

Έμπορος

  • Δημήτρης Ουάμπικ

Μηχανικός έργων υποδομής – Ελεύθερος  Επαγγελματίας  –  Πρωταθλητής άρσης βαρών.

Ομιλίες υποψηφίων:

Θεοδωρόπουλος Βασίλειος

Ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του φίλου Θανάση, παρόλο που δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, καθώς πιστεύω ότι οι νέοι άνθρωποι θα πρέπει να ασχολούμαστε με τα κοινά, πόσο μάλλον με αυτά που έχουν να κάνουν με την πόλη μας.

Στη ζωή μου με ότι έχω ασχοληθεί μέχρι σήμερα έχω ασχοληθεί με πάθος και με την καλώς εννοούμενη τρέλα μου. Με το ίδιο πάθος θα εργαστώ  για τον Δήμο μας έχοντας την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας.

Χριστοφόρου Σταυρούλα

Πιστεύω ότι θα πρέπει όλοι να ασχολούμαστε με τα κοινά της πόλης μας και του Δήμου στον οποίον μένουμε, καθώς μέσα από αυτά μπορούμε να βελτιώσουμε τόσο την  καθημερινότητα όσο και την ποιότητα ζωής όλων μας.

Δημήτρης Ουάμπικ

Ο Δήμος Καλαμάτας είναι ένας αναπτυσσόμενος Δήμος, με πολλές προοπτικές και θεωρώ ότι οι νέοι άνθρωποι πρέπει να ενεργοποιηθούμε και να βοηθήσουμε με τις δυνάμεις και τις γνώσεις που διαθέτουμε. Έτσι μετά από ώριμη σκέψη και ως νέος άνθρωπος, αποφάσισα να είμαι υποψήφιος με τον συνδυασμό του Θανάση Βασιλόπουλου.