ΤΡΙΦΥΛΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΙΧΜΗΡΑ – Νέο Προεδρείο στο Δ.Σ. με ανοιχτές προσκλήσεις

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

@ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ: Καλό φθινόπωρο. Μπορεί οι εκλογές να φαίνονται απόμακρες αποτελώντας το εύκολο…κομμάτι του αγώνα για την καθημερινότητα, αλλά τώρα ξεκινούν τα δύσκολα για την τοπική αυτοδιοίκηση. Μετά τις δημαιρεσίες αρχίζει ουσιαστικά η κυβέρνηση των δήμων μέσα σε ένα δύσκολο οικονομικό πεδίο αλλά και τις πολλαπλές απαιτήσεις των ίδιων των δημοτών.
@ Στην περιοχή της Τριφυλίας το αποτέλεσμα της επόμενης ημέρας είναι ότι εκλέχθηκε το προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου Τριφυλίας στις δημαιρεσίες της Κυριακής. Και ως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ο κύριος Χαράλαμπος Αυρηλιώνης. Ωστόσο όμως τα πραγματικά προβλήματα ξεκινούν από αυτή την εβδομάδα ο δήμαρχος όρισε ήδη τέσσερις νέος αντιδήμαρχος προερχόμενος από την πλειοψηφία και την παράταξη του εκτιμώντας ότι θα αξιοποιηθούν όλα τα στελέχη της παράταξης άνοδος.

@ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ 2 ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ: Οι υπόλοιποι δύο αντιδήμαρχοι -καθώς λογικά στην Τριφυλία θα είναι έξι -θα προέρχονται από δύο παρατάξεις της μειοψηφίας όπου ήδη έχει επιτευχθεί συμφωνία τα ονόματα αναμένεται να ανακοινωθούν τα επόμενα εικοσιτετράωρα.
@ Οι μεγάλες προκλήσεις όμως παραμένουν κυρίως η διαχείριση της καθημερινότητας του πολίτη σε μία τετραετία που δεν θα είναι χαμένη αλλά κυρίως κάτι που επιχειρήθηκε από την πρώτη στιγμή είναι ο συντονισμός έργων και μηχανημάτων του Δήμου αλλά και ουσιαστικά ο συντονισμός του προσωπικού έτσι ώστε να αποδοθεί καλύτερο και ουσιαστικότερο έργο.

@ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ: Μεγάλη η έκθεση Άγκρο vision 2019 σε Φιλιατρά σε μια αγροτική περιοχή που αποτελεί το δεύτερο μεγαλύτερο θερμοκηπιακό κέντρο της Ευρώπης που συμβάλει καθοριστικά στο Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν της Ελλάδος αποτελεί ίσως ένα μεγάλο θεσμό πέρα όμως από αυτό ουσιαστικά η στήριξη του πρωτογενούς τομέα είναι το μήνυμα που εξέπεμψε αυτή μεγάλη γιορτή στην πόλη των Φιλιατρών.
@ Εβδομάδα με πρώτο κουδούνι στα σχολεία: Προβλήματα και ελλείψεις δε φαίνεται να υπάρχουν παρά μόνο τα κενά αναπληρωτών καθηγητών και δασκάλων τα οποία θα πρέπει να πληρωθούν πολύ σύντομα ωστόσο ορισμένα από τα σχολικά συγκροτήματα έχουν μικρά προβλήματα τα οποία θα πρέπει να καταγραφούν και να επιλυθούν άμεσα από το νέο αντιδήμαρχο παιδείας.

@ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ: Μέσα σε όλα αυτά το Σάββατο η Τριφυλιακή πρωτεύουσα γιορτάζει την εορτή υψώσεως του Τιμίου σταυρού που επισφραγίζει την έναρξη του φθινοπώρου καθώς μεταξύ άλλων θα έρθει στην περιοχή το σύνολο του πολιτικού κόσμου της περιφέρειας και της Μεσσηνίας που αναμένεται να κάνουν δηλώσεις. Ελπίζουμε ότι μέσα σε αυτές τις δηλώσεις θα λάβουν άμεσα δεσμεύσεις για το θέμα το νοσοκομείο Κυπαρισσίας, του δρόμου Καλό Νερό – Τσακώνα αλλά και τα έργα υποδομής.

@ ΤΟ ΑΘΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ: Είναι μεγάλη αλήθεια δυστυχώς για το θέμα του νοσοκομείου Κυπαρισσίας ότι τόσο οι κυβερνήσεις Νέας Δημοκρατίας όσο και του ΣυΡιζΑ επιχείρησαν να το βάλουν στο περιθώριο ανεπιτυχώς βέβαια παρά τις αρνητικές αποφάσεις που πήραν με οποιοδήποτε τρόπο. Και για να λέγονται αλήθειες όπως αυτές που ακούστηκαν στη συνέλευση του συλλόγου εργαζομένων θα πρέπει να γράψουμε ένα ειδικό άρθρο για να μάθει ο κόσμος επιτέλους τι έχει γίνει για το θέμα του νοσοκομείου Κυπαρισσίας ή καλύτερα για το τι δεν έγινε από τις τελευταίες κυβερνήσεις.