Τροχαίο με 3 νεκρούς και 3 τραυματίες στο Καλό Νερό

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Χθες (28.12.2018) το απόγευμα, στο 53,5 χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πύργου- Μεθώνης, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 35χρονος αλλοδαπός και στο οποίο επέβαιναν ακόμη τέσσερα άτομα, ένας 23χρονος, μία 18χρονη, ένας ανήλικος και μία ανήλικη, αντίστοιχα, συγκρούστηκε με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, που οδηγούσε 26χρονος, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 23χρονου και των δύο ανήλικων, καθώς και τον τραυματισμό των δύο οδηγών και της 18χρονης.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 21:20

Τρεις νεκροί και τρείς τραυματίες, είναι ο απολογισμός από το τροχαίο που έγινε στην Εθνική οδό Κυπαρισσίας–Πύργου στο ύψος του Καλού Νερού κοντά στο Γιαννιτσοχώρι, από τα δύο οχήματα που συγκρούστηκαν μετωπικά.

Πρόκειται για τρείς νεκρούς αθίγγανους και δύο τραυματίες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στην Πάτρα. Ο οδηγός του τζιπ που έπεσαν επάνω του οι αθίγγανοι παραμένει στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας και βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Το δυστύχημα σημειώθηκε,σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της καταδίωξης που εκτυλίχθηκε με αφορμή την αρπαγή μιας κοπέλας.

 

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  21:00

Δύο άνθρωποι έχασαν την Παρασκευή το βράδυ τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα στην Εθνική Οδό Κυπαρισσίας-Πύργου

20:12

Μετωπικά συγκρούστηκαν γύρω στις 7 σήμερα το απόγευμα δύο αυτοκίνητα στην Εθνική Οδό Κυπαρισσίας – Πύργου στο ύψος του Καλού Νερού.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά ένα άτομο έχει ανασυρθεί νεκρό, ενώ ήδη έχουν μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας 5 άτομα, κάποιοι εξ αυτών σε κρίσιμη κατάσταση.

Πληροφορίες από την περιοχή αναφέρουν πως ένα αυτοκίνητο με επιβάτες ρομά… καταδίωκε άλλο όχημα με ομόφυλους τους (πιθανόν λόγω αρπαγής μίας κοπέλας) και .300 μέτρα από τον κόμβο, πάνω στο κυνηγητό το ένα όχημα ξέφυγε από την πορεία του και συγκρούστηκε με τζιπάκι στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Λίγα μέτρα νωρίτερα τα δύο οχήματα πέρασαν με μεγάλη ταχύτητα αστυνομικό μπλόκο.

Οι πρώτες πληροφορίες (20:12) είναι από το eleftheriaonline.gr