Υποσχέσεις Δήμου στο χορό του 3ου Δημοτικού σχολείου Κυπαρισσίας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Επιτυχημένος αλλά με υποσχέσεις από την πλευρά του Δήμου, ήταν ο ετήσιος αποκριάτικος χορός που πραγματοποίησε στο κέντρο ‘Στεφανής’, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού σχολείου Κυπαρισσίας παρουσία γονέων και εκπαιδευτικών με τα παιδιά τους.

Συγκινητική ήταν η ενεργή παρουσία του Διευθυντή του σχολείου κ. Γιάννη Αποστόλου ο οποίος μίλησε για την μεγάλη προσπάθεια που διενεργείται στο σχολικό συγκρότημα με 110 παιδιά, αλλά και του Προέδρου του συλλόγου Γονέων κ. Γιάννη Κωσταντόπουλου για την δραστηριότητα που αναπτύσσουν οι γονείς ώστε να βελτιωθούν οι υποδομές στο σχολείο που συστεγάζεται με το 1ο Δημοτικό σχολείο, στο οποίο κάποτε ήμασταν κι εμείς μαθητές…

Στην εκδήλωση το παρών έδωσε και ο Δήμαρχος Τριφυλίας Τάκης Κατσίβελας ο οποίος δεσμεύθηκε για την ενίσχυση των υποδομών στο συγκρότημα του 1ου και 3ου Δημοτικού καθώς υπάρχουν ορισμένα προβλήματα διαχείρισης χώρου, ασφάλειας κι άλλα που πρέπει να επιλυθούν. Το θέμα αυτό έχει θέσει επιτακτικά ο Σύλλογος στους αρμόδιους του Δήμου που επισκέφθηκαν το σχολείο πριν από 3 μήνες περίπου, εικάζοντας ότι οι παρεμβάσεις θα γίνουν πριν τον Μάιο.

Στο χορό πάντως οι γονείς φάνηκε ότι δίνουν αγώνα για την στήριξη των παιδιών τους καθώς προέρχονται συνήθως από οικογένειες με 2 παιδιά.

ΓΙΑΝ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ