Υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης ο Γιάννης Λάσκαρης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Την υποψηφιότητα του για Δήμαρχος του Δήμου Μεσσήνης ανακοίνωσε σήμερα με δελτίο τύπου ο Γιάννης Λάσκαρης, Διευθυντής της σχολής πληροφορικής “Αλγόριθμοs”.

Στο δελτίο τύπου αναφέρει:

Ανακοίνωση υποψηφιότητας και πρόσκληση συμμετοχής στο ψηφοδέλτιο για τον Δήμο Μεσσήνης  από τον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Λάσκαρη.

Αγαπητοί συμπολίτες επικοινωνώ μαζί σας προκειμένου να σας ενημερώσω για το ξεκίνημα και την έναρξη της δημιουργίας συνδυασμού  για τον Δήμο Μεσσήνης που θα μετέχει στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Η πολιτική ανεξαρτησία αποτελεί τη βασική αρχή και θα εδραιωθεί μέσα από ένα ψηφοδέλτιο ευρύτερης σύνθεσης. Στόχος μας θα είναι η διαχείριση με όραμα και διαφάνεια των κοινών, με σύμμαχο την ανθρωπιά και τη σύμπραξη με τον πολίτη. Βασικός μας στόχος είναι η ανάκαμψη του Δήμου Μεσσήνης μέσα από τη σύμπραξη σκεπτόμενων πολιτών εφαρμόζοντας ένα πρόγραμμα ρεαλιστικό προτάσσοντας το κοινό συμφέρον.

Οι άξονες του προγράμματος μας το οποίο θα ανακοινώσουμε σε επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού το φθινόπωρο είναι: η εξυπηρέτηση του πολίτη, η ποιότητα ζωής, ο τουρισμός, η καθαριότητα, η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, η κοινωνική μέριμνα, η αειφόρος ανάπτυξη, η διαβούλευση με φορείς συλλόγους και πολίτες με ιδέες και οράματα, η αναβάθμιση των γειτονιών και η ενασχόληση  για την επίλυση των προβλημάτων των χωριών.

Σας καλώ σε μια κίνηση ενότητας με στόχο την πορεία σε μια άλλη ποιότητα ζωής. Ο συνδυασμός είναι ανοιχτός για πολίτες με οράματα από την πόλη έως το πιο απομακρυσμένο χωριό του Δήμου Μεσσήνης και αναμένω να ενώσω τη φωνή μου με τη δική σας.

                                          Με σεβασμό και εκτίμηση Γιάννης Λάσκαρης.