Χαιρετισμός του Δημάρχου στην Παμμεσσηνιακή Αδελφότητα «Παπαφλέσσας» της Μελβούρνης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Χαιρετισμό σε εκδήλωση της Παμμεσσηνιακής Αδελφότητας «Παπαφλέσσας» της Μελβούρνης, απηύθυνε ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, σήμερα Παρασκευή 27 Μαΐου 2022.

Ο Δήμαρχος, απευθυνόμενος στους ομογενείς, ευχαρίστησε την Παμμεσσηνιακή Αδελφότητα που πρότεινε, καθώς επίσης και το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης του Ντέρμπιν της Μελβούρνης για την απόφασή του στις 23 Μαΐου 2022 να ονομάσει «Καλαμάτα Πλέις» μία οδό που βρίσκεται στην περιοχή Θόρνμπουρι, πλησίον του κτηρίου της Παμμεσσηνιακής Αδελφότητας «Παπαφλέσσας». Ο κ. Βασιλόπουλος, ευχαρίστησε επίσης, όλους τους Συμβούλους του Ντέρμπιν για την υποστήριξη της πρότασης, ιδιαίτερα τη Δήμαρχο Λίνα Μεσσήνα και τη δημοτική σύμβουλο, Έμιλι Δημητριάδη που συνέβαλαν στην προώθηση της πρότασης.

«Όπου κι αν βρισκόμαστε, στην Πατρίδα ή το εξωτερικό, πρέπει και έχουμε την Ελλάδα και τον Ελληνισμό στην καρδιά μας. Και αυτή να είναι η πυξίδα μας. Δεν ξεχνούμε ποτέ ότι οι Έλληνες του εξωτερικού, οι Έλληνες «της διασποράς», όπως συνηθίζουμε να λέμε, αποτελούν μια τεράστια δύναμη που έχει συμπαρασταθεί στην Πατρίδα σε πολύ κρίσιμες στιγμές», κατέληξε ο Δήμαρχος στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση.