Χαιρετισμός του Δημάρχου Τριφυλίας για τη νέα σχολική χρονιά

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Με αφορμή τη νέα σχολική χρονιά, που ξεκινά αύριο, θέλω να εκφράσω σε όλους εσάς, τις μαθήτριες και τους μαθητές του Δήμου Τριφυλίας, όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης, τις πιο θερμές και ειλικρινείς μου ευχές για υγεία, δύναμη, προκοπή και δημιουργία.

Η μόρφωση και η σωστή διαπαιδαγώγησή σας, αποτελούν προτεραιότητες και είναι απαραίτητες, ως προϋποθέσεις, για τη συνοχή και την ανάπτυξη μιας υγιούς κοινωνίας, της οποίας είστε αναπόσπαστο κομμάτι.

Η γνώση, δεν είναι μόνο το εφόδιο για να επιτύχετε τους μελλοντικούς επαγγελματικούς σας στόχους, αλλά αποτελεί ύψιστο αγαθό, που κανένας, για οιονδήποτε λόγο, καθώς και καμία συνθήκη, δε δύνανται να σας το στερήσουν.

Να θυμάστε, πως διανύετε τα πιο όμορφα και ξέγνοιαστα χρόνια της ζωής σας και πως οι γνώσεις που θα αποκομίσετε από το σχολείο, θα κάνουν δημιουργικότερο το ταξίδι της και θα σας γεμίσουν με δύναμη, έτσι ώστε να αντεπεξέλθετε σε κάθε πρόκληση και δυσκολία της.

Οι εκπαιδευτικοί σας, είμαι σίγουρος πως θα δώσουν, για άλλη μια χρονιά, τον καλύτερο εαυτό τους, παρά τα όποια και όσα προβλήματα κληθούν να αντιμετωπίσουν, προσφέροντάς σας τη γνώση απλόχερα, με τον ίδιο ζήλο και συνέπεια, γι’ αυτό τους εύχομαι ολόψυχα, υγεία και καλή δύναμη στην άσκηση των δύσκολων καθηκόντων του λειτουργήματός τους.

Υγεία και καλή δύναμη εύχομαι, από καρδιάς, και στους γονείς σας, τους άγρυπνους φρουρούς και συνοδοιπόρους σας στη ζωή, που φροντίζουν καθημερινά, τόσο για τη σωστή ανατροφή σας, όσο και για την παροχή οποιασδήποτε βοήθειας, σχετικά με τη μόρφωσή σας.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω όλους, πως ο Δήμος Τριφυλίας φρόντισε για την άψογη ετοιμασία όλων των σχολικών μονάδων μας και εδώ θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι εργάσθηκαν με ζήλο και συνέβαλαν σε αυτό.

Να είστε βέβαιοι, πως θα είμαστε δίπλα σας, καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς και σε καθημερινή βάση, φροντίζοντας για την επίλυση οιουδήποτε τυχόν προβλήματος, που ήθελε προκύψει, καθώς δίπλα και στα πλαίσια του εφικτού, σε ό,τι χρειαστούν οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς σας.

Παράλληλα, θα βρισκόμαστε σε άμεση επαφή και συνεργασία με τους δραστήριους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, για τη σωστή και εύρυθμη λειτουργία των Σχολείων μας.

Καλή Αρχή, λοιπόν!
Καλή σχολική χρονιά σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, ιδιαίτερα δε στα πρωτάκια μας!
Και επιπλέον σε εσάς, αγαπητά μου παιδιά,
Καλή Πρόοδο!