Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο ΚΕΦΙΑΠ Φιλιατρών

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Την ελπίδα ότι όσο υπάρχουν άνθρωποι θα επικρατεί η αλληλεγγύη εξέφρασαν οι φορείς που παρακολούθησαν την ζεστή Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο ΚΕΦΙΑΠ Φιλιατρών. Η γιορτή διοργανώθηκε από την Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας καθώς και τον Δήμο Τριφυλίας όπως κάθε χρόνο.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Τριφυλίας και Ολυμπίας κ.κ Χρυσόστομος, ο Δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας, ο Διοικητής του Γ.Ν Μεσσηνίας Γιώργος Μπέζος αρκετοί αιρετοί και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι του προσωπικού από το Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας, μαθητές των σχολείων των Φιλιατρών, εκπρόσωποι τοπικών συλλόγων  μαζί με φορείς της Τριφυλιακής πόλης. 
Οι εκπρόσωποι του Νοσοκομείου Καλαμάτας δήλωσαν ότι στηρίζουν τον εθελοντισμό αλλά κυρίως την αλληλεγγύη καθώς ο φορέας του ΚΕΦΙΑΠ αποτελεί ένα φάρο ελπίδας για τους χρόνια πάσχοντες αλλά περισσότερο στα παιδιά που τόσο το έχουν ανάγκη. Με αφορμή της γιορτές που τιμά η Εκκλησία με το μήνυμα της γέννησης του Κυρίου, ο Σεβασμιότατος Τριφυλίας & Ολυμπίας κ.κ. Χρυσόστομος, διαβεβαίωσε ότι η εκκλησία στηρίζει τις κοινωνικές δομές ώστε να βρίσκεται διαρκώς στους πάσχοντες συνανθρώπους εκτιμώντας ότι αυτή είναι η υψηλότερη έκφραση αγάπης στους έχοντες ανάγκη.
Το εορταστικό κλίμα ήταν τόσο ζεστό που το χειροκρότημα των ατόμων που φιλοξενούνται στην δομή αυτή ήταν η καλύτερη ελπίδα για την ανάγκη στήριξης του Κέντρου Αποθεραπείας.
ΓΙΑΝ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ