1,2,3 Swing στο λιμάνι της Καλαμάτας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Τρεις γυναικείες παρουσίες με… εκρηκτική διάθεση που εντυπωσιάζουν σε κάθε τους εμφάνιση θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την Παρασκευή 9 Αυγούστου στην Προκυμαία στις 9 το βράδυ με ελεύθερη είσοδο.

Ένα υπέροχο φωνητικό τρίο που δημιουργήθηκε το 2013 και κατάφερε κάτι εξαιρετικά πρωτοπόρο για τα Ελληνικά δεδομένα, να παντρέψει τους swing ρυθμούς με το σύγχρονο ρεπερτόριο. Προερχόμενες από τον χώρο της όπερας, οι 123 SWING, επιστρατεύουν την εμπειρία και το ταλέντο τους δημιουργώντας ένα show με πολλή αγάπη, κέφι και vintage αισθητική.

Από το σαλόνι του Savoy – το ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης που γεννήθηκε το swing – τρεις γυναίκες performers, παρέα με πιάνο, ντραμς, και μπάσο, δημιούργησαν ένα ατμοσφαιρικό jazz/swing group που θα σας ταξιδέψει στην αίγλη και το glam περασμένων δεκαετιών.

Το πρόγραμμά τους περιλαμβάνει swing επιτυχίες όπως το Boogie woogie, το Sincerely και το In the mood αλλά και ανατρεπτικές διασκευές ελληνικών τραγουδιών του Χατζιδακι, του Χιώτη και του Τσιτσάνη.

Από το Faust μέχρι τα σοκάκια της Ύδρας και από το Γυάλινο μουσικό θέατρο έως τον κήπο του Μεγάρου οι 1.2.3. SWING συνεχίζουν να ξεσηκώνουν τους λάτρεις της χορευτικής μουσικής όπου κι αν βρεθούν.

Μαζί τους οι μουσικοί:

Πιάνο: Νίκος Δρογώσης

Ντραμς: Θοδωρής Χριστοδούλου 

Μπάσο: Αντώνης Τσιαπαλης