Μήνυση Π. Κατσίβελα για δημοσιεύματα στο «Facebook»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου για την υπόθεση των «ψευδέστατων και χειραγωγημένων», όπως ο ίδιος χαρακτήρισε, δημοσιεύσεων στο Facebook κατέθεσε το πρωί της Τρίτης 29 Μαΐου στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κυπαρισσίας ο Δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας.

Ο κ. Κατσίβελας εξερχόμενος του Δικαστικού Μεγάρου Κυπαρισσίας, δήλωσε τα εξής:

«Όπως πολύ καλά γνωρίζετε τον τελευταίο καιρό έχω δεχθεί μια αήθη παλιανθρωπίστικη επίθεση η οποία ξεπερνάει τα όρια της ανοχής αλλά και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Έχω δηλώσει ότι όλα αυτά είναι προϊόντα κατασκευασμένα και κίβδηλα.

Ήταν αυτονόητο ότι εγώ σαν άνθρωπος, σαν παράγοντας οικογενειάρχης και μέλος της κοινωνίας που ζω και συμπεριφέρομαι σ’ όλο αυτό αλλά κυρίως και σαν δήμαρχος της Τριφυλίας δε θα ’τανε δυνατό να το ανεχτώ. Κατά συνέπεια κάνω όλες τις ενέργειες οι οποίες θα με προασπίσουν έναντι ανθρώπων οι οποίοι είναι και κακόβουλοι αλλά και μπορώ να φανταστώ κι οτιδήποτε άλλο.

Διώκω κάθε υπεύθυνο του κατασκευάσματος αυτού του ψευδέστατου και χειραγωγημένου. Διώκω οποιονδήποτε κίνησε, κινεί ή πρόκειται να κινήσει υλικό το οποίο με προσβάλει και με ακυρώνει.

Η παλιανθρωπιά δεν χρειάζεται στη ζωή μας. Και δεν ήτανε μια κίνηση απλά για να καλύψω οτιδήποτε. Ήτανε μια κίνηση η οποία ήθελα να είναι καλά προετοιμασμένη ώστε να έχουμε αποτέλεσμα να δούμε ενόχους και να τιμωρηθούνε αυτοί».