Αρχική ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Συνάντηση αποφοίτων 1ου Γυμνασίου/Λυκείου

Συνάντηση αποφοίτων 1ου Γυμνασίου/Λυκείου

491
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Για ένα βράδυ επιστρέφουν οι θρυλικές «Ροζαλίες», οι τρόφιμοι των «Φυλακών», οι απόφοιτοι του «Κολλεγίου», οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου και 1ου Λυκείου όλων των ετών που έκατσαν στα θρανία του θρυλικού κτηρίου των Σχολών Παπαφλέσσα στην γωνία των οδών Φαρών και Κρήτης.

Συντροφιά τους δάσκαλοι και καθηγητές, happening και live, εκθέσεις φωτογραφίας και επετειακές εκδόσεις, ποτά, στιγμές και παλιές αναμνήσεις από τα μαθητικά τα χρόνια, που δεν τα αλλάζουμε με τίποτα.

Στόχος μας είναι εκτός από την συνάντηση παλιών φίλων και συμμαθητών, μια ουσιαστική συζήτηση για την επανάχρηση και επαναξιοποίηση ενός σπουδαίου χώρου, ενός κτηρίου που στέγασε για χρόνια τη νιότη μας, τα όνειρά μας και τις ελπίδες μας.

Για ένα και μόνο βράδυ, επιστρέφουμε εκεί που ξεκίνησαν όλα.

Σάββατο 25 Αυγούστου στις 20.00 στην αυλή του παλιού μας 1ου Γυμνασίου/1ου Λυκείου, νυν Κτήριο ΕτΑΠ Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, πρώην Σχολή Παπαφλέσσα, Φαρών και Κρήτης

Πρόκειται για μια Διοργάνωση του Καλαμάτα 2030 και της ΕτΑΠ Πελοποννήσου και Ιονίων νήσων με την συμμετοχή του Διαύλου Καινοτομίας Σπόρος και του Σχολείου Τουρισμού.