Νάντια Γιανακοπούλου – Η κατάντια του Γιάννη Ραγκούση δεν έχει τελειωμό !

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Σκληρή απάντηση στο Γιάννη Ραγκούση δίνει η Νάντια Γιαννακοπούλου για το απύθμενο θράσος του να βάλει  φωτογραφίες στελεχών του ΚΙΝΑΛ δίπλα σε φωτογραφίες στελεχών της Χρυσής Αυγής στο χθεσινό συλλαλητήριο
Τι έγραψε η Νάντια Γιανακοπούλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο  facebook

Η κατάντια του Γιάννη Ραγκούση δεν έχει τελειωμό. Ξεπερνώντας κάθε όριο πολιτικού γενιτσαρισμού έφτασε στο σημείο να βάλει φωτογραφίες στελεχών του ΚΙΝ.ΑΛ, που πήγαμε στο χθεσινό συλλαλητήριο, δίπλα σε αυτές χρυσαυγιτών προφανώς για να μας εξισώσει.
Αφήνω στην άκρη την πολιτική ανοησία να απαιτεί από το ΚΙΝ.ΑΛ. να γυρίσουμε την πλάτη στο 65-70% των Ελλήνων που διαφωνεί με τη Συμφωνία των Πρεσπών και να αποκοπούμε από τις εθνικές και πατριωτικές ρίζες μας. Είναι γνωστό εξάλλου ότι δεν τον ενδιαφέρει το καλό του ΚΙΝ.ΑΛ, αλλά του ΣΥΡΙΖΑ.
Αναρωτιέμαι όμως, πόσο χαμηλά μπορεί να ξεπέσει κάποιος που έγινε γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, Υπουργός του ΠΑΣΟΚ και σήμερα στρέφεται με τόση χολή εναντίον των ανθρώπων που κάποτε τον στήριξαν.
Μέχρι τώρα δεν είχα ασχοληθεί μαζί του. 

Ούτε με τα κόμματα που ίδρυσε και έμειναν στα χαρτιά επειδή ουδείς τον ακολούθησε, ούτε με τις διάφορες κινήσεις στις οποίες μπαινόβγαινε, ούτε καν με το γεγονός ότι έχει μετατραπεί σε πολιτικό κολαούζο του κ.Τσίπρα, τον οποίο ο ίδιος ο Γιάννης Ραγκούσης έχει αποκαλέσει «τον πιο ανέντιμο πρωθυπουργό της μεταπολίτευσης».
Του θυμίζω, όμως, πως όταν ο ίδιος ήταν μεγαλοϋπουργός με τη δική μας στήριξη, αυτοί που σήμερα τον έχουν βάλει να κάνει τη βρώμικη δουλειά, αποκαλούσαν και εκείνον «προδότη», «γερμανοτσολιά», «Τσολάκογλου», «Πινοσέτ», «ηθικό αυτουργό σε αυτοκτονίες» και τύπωναν αφίσες «καταζητείται» με το πρόσωπό του επειδή ψήφισε τα μνημόνια και οργάνωναν σε βάρος του επεισόδια με προπηλακισμούς και βιαιοπραγίες.
Αλλά θα μου πείτε, άνθρωπος που δεν έχει στοιχειώδη πολιτική αξιοπρέπεια και γλείφει τους πρώην υβριστές του, είναι λογικό να μην σεβαστεί ούτε την εθνική αξιοπρέπεια.
Να ξέρει πάντως ότι την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη ουδείς. 

Και να είναι σίγουρος πως όταν πάψει να τους είναι ο «χρήσιμος ηλίθιος» θα τον πετάξουν κι αυτόν όπως και τόσους άλλους.
Όσοι μείναμε στο ΠΑΣΟΚ στα δύσκολα, μπορεί να μην απολαύσουμε τα αξιώματα που απήλαυσε εκείνος, αλλά θα περπατάμε με το κεφάλι ψηλά. Και όχι με τη γλώσσα έξω…