3ωρη στάση εργασίας εκπαιδευτικών την Πέμπτη 20/12

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ   ΠΡΩΤ/ΘΜΙΑΣ  ΕΚΠ/ΣΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ                      

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, ύστερα από την απόφαση του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε.  για πραγματοποίηση συλλαλητηρίου στο Υπουργείο Παιδείας την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου και ώρα 1 μ. μ., στα πλαίσια της αντίδρασης του κλάδου μας στους σχεδιασμούς του Υπουργείου Παιδείας και της Κυβέρνησης σχετικά με το σύστημα διορισμών, αποφάσισε τα εξής:

Α)  Κηρύσσει 3ωρη διευκολυντική στάση εργασίας ( 3 πρώτες ώρες του πρωινού προγράμματος ), για την Πέμπτη 20/12/2018, προκειμένου να συμμετάσχουν οι συνάδελφοι, μέλη του συλλόγου μας, στην κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί, την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου και ώρα 1 μ. μ. στο Υπουργείο Παιδείας,

Ο Σύλλογός μας προτίθεται να μισθώσει λεωφορείο για τη μαζική μεταφορά των συναδέλφων στην Αθήνα. Οι συνάδελφοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση παρακαλούνται να δηλώσουν την συμμετοχή τους μέχρι την Τετάρτη 19/12/2018 και ώρα 20:00 στέλνοντας mail στον Σύλλογό μας. Η αφετηρία και η ώρα αναχώρησης του λεωφορείου θα σας γνωστοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωση μας.

Διευκρινίζεται ότι ο κάθε συνάδελφος μπορεί να χρησιμοποιήσει μέχρι δύο 3ωρες στάσεις εργασίας. Η μία του συλλόγου και η άλλη της Δ.Ο.Ε.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν μαζικά στην κινητοποίηση.

Β) Την πραγματοποίηση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας την Πέμπτη 20/12/2018 και ώρα 14:00 στη Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Μεσσηνίας για την ανάδειξη του ανωτέρω ζητήματος και καλεί τους συναδέλφους μέλη του συλλόγου, που δεν μπορούν να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο στο Υπουργείο Παιδείας,  να συμμετάσχουν μαζικά.

 

                              Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

        Ο Πρόεδρος                                               Ο Γεν. Γραμματέας

   Παναγιωτόπουλος Παναγιώτης                          Κορομηλάς Περικλής