36η Γιορτή Πατάτας στο προαύλιο του «Κέντρου Πατατόσπορου Αλαγονίας»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Το Σάββατο 19 Αυγούστου 2023 και ώρα 21:00 θα πραγματοποιηθεί η «Γιορτή της Πατάτας» στην Αλαγονία. Φέτος η γιορτή θα λάβει χώρα στο προαύλιο του Κέντρου Πατατόσπορου Αλαγονίας.

Η 36η Γιορτή της Πατάτας διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αλαγονίας, με την συνεργασία της Κοινότητας Αλαγονίας και την ευγενική υποστήριξη του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και του Δήμου Καλαμάτας.

Όπως αναφέρει στο κάλεσμά του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αλαγονίας «στόχος της φετινής 36ης Γιορτής της Πατάτας είναι όχι μόνο να έχουμε ελάχιστα απορρίμματα, όπως πέρυσι αλλά να επιτύχουμε πραγματικά “μηδενικά απορρίμματα”. Γι’ αυτό είναι σημαντικό οι επισκέπτες που θα γιορτάσουν μαζί μας να αποφύγουν να φέρουν εντός του χωριού και του χώρου απορρίμματα που δεν ανακυκλώνονται ή δεν διασπώνται. Το συγκρότημα “Σπονδές” θα μας συντροφέψει με παραδοσιακά και λαϊκά τραγούδια και θα πραγματοποιηθούν δράσεις για παιδιά και παζάρι από το Δημοτικό Κατάστημα Ανταλλαγής «Swap Shop» Αλαγονίας και από τοπικούς και άλλους φιλικούς παραγωγούς».

POTATO FEST 2023 page 0001